Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Οι διάλογοι του σταθμάρχη με την Πυροσβεστική

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν συνέβη η τραγωδία στα Τέμπη, το πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ελληνική ιστορία.

Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρμόδιων αρχών για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας, μεταδίδονται νέα στοιχεία για τους διαλόγους που είχε ο σταθμάρχης της Λάρισας εκείνη τη νύχτα. 

Ο 59χρονος σταθμάρχης φαίνεται ότι δυσκολευόταν να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, σύμφωνα με τους διαλόγους που μετέδωσε η εκπομπή «Live News» στο MEGA.

Η ώρα είναι 23:36 (15 λεπτά μετά την σύγκρουση των δύο τρένων) και ο 59χρονος βρίσκεται μένος του στο σταθμαρχείο. Αυτή τη στιγμή γίνεται το πρώτο τηλεφώνημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σταθμαρχείο Λάρισας, προκειμένου οι πυροσβέστες να μάθουν πληροφορίες για το τι έχει γίνει.

1ο τηλεφώνημα – ΠΥ στον σταθμάρχη Λάρισας: Έχει σημειωθεί σύγκρουση στη σιδηροδρομική γραμμή. Του Intercity. Μάλλον με νταλίκα. Ο σταθμάρχης θεωρεί ότι πρόκειται για κάποιο φορτηγό που πέρναγε από πάνω και έπεσε στις γραμμές.

2ο τηλεφώνημα – ΠΥ στον σταθμάρχη Λάρισας: Η σύγκρουση έχει γίνει ανάμεσα σε δύο συρμούς, όχι μεταξύ του Intercity και νταλίκας.

Σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου: Τι έγινε; Με ποιον μιλάς;

Σταθμάρχης Λάρισας: Με την Πυροσβεστική. Έχω σύγκρουση.

Σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου: Τι σύγκρουση;

Σταθμάρχης Λάρισας: Σύγκρουση του Intercity 62 με το εμπορικό (τρένο). Tο εμπορικό θα πρέπει να εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω του.

Τότε ο σταθμάρχης της Λάρισας συνειδητοποιεί ότι έχουν συγκρουστεί δύο τρένα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγει...

Φόρτωση άρθρων...