Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα μέσα σε λίγες ώρες

Ελλάδα

Τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν στη θάλασσα στη χώρα μας, μέσα σε ένα 24ωρο.

Το πρώτο τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην παραλία Αμμόλοφοι με θύμα έναν 22χρονο αλλοδαπό.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την ίδια ώρα ένας 72χρονος έχασε τη ζωή του στην παραλία Χανιώτης του Δήμου Κασσάνδρας Ν. Χαλκιδικής. Ο άντρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Την τελευταία της πνοή άφησε στην παραλία Νικήτης Χαλιδικής μία 58χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Σιθωνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Από τη θαλάσσια περιοχή της Παραλίας Κατερίνης ανασύρθηκε και μια 72χρονη στην οποία αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη. Η ίδια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...