Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη στο κέντρο της πόλης – Πολυτελές αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό

Καταδίωξη έγινε νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί καταδίωξαν πολυτελές αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σε σήμα τους.

Ειδικότερα, περίπου στις 16:30 και ο οδηγός ενός πολυτελούς οχήματος υψηλού κυβισμού δε σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Σκουφά, σύμφωνα με το GRTimes.

Μετά οι αστυνομικοί το ακολούθησαν και ξεκίνησε καταδίωξη, με τον οδηγό του πολυτελούς οχήματος να πραγματοποιεί ελιγμούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ελιγμών, το πολυτελές όχημα εμβόλισε το περιπολικό στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Δάφνης, προκαλώντας του υλικές ζημιές.

Ο οδηγός του οχήματος κατόρθωσε να διαφύγει και αναζητείται από τις Αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Φόρτωση άρθρων...