Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε για ένα.... κοντοσούβλι - Σοκάρει η μαρτυρία του 65χρονου μάγειρα

Ελλάδα

Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (3/3) σε ουζερί στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Μενεμένης.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- πελάτης του μαγαζιού, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, μετά από διαπληκτισμό μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 65χρονο από την Αλβανία, που είναι μάγειρας στο ουζερί.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα τραυματισμένο στο νοσοκομείο όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνα για το περιστατικό, έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για το δράστη και τον αναζητούν προκειμένου να συλληφθεί.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο 65χρονος σεφ από το ουζερί στη Μενεμένη δέχτηκε τις μαχαιριές του πελάτη όταν - σύμφωνα με το Mega - διαπληκτίστηκαν για ένα κοντοσούβλι που του σέρβιρε.

«Έρχεται ένας πελάτης που είναι γνωστός του μαγαζιού. Ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει “θέλω ένα κεφαλοτύρι, πατάτες και ένα χοιρινό κοντοσούβλι“. Μου λέει “το κοντοσούβλι είναι σημερινό; Δεν το βλέπω φρέσκο”. Εγώ επέμεινα ότι είναι φρέσκο και ότι δεν σερβίρω κάτι άλλο. Στρώνω, τα σερβίρω, του λέμε “καλή όρεξη”. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μητέρα μου. Μου λέει αυτό είναι παλιό, δεν είναι σημερινό. Ήταν 100% σίγουρος». Του λέω “δεν σερβίρω χθεσινό φαγητό”». Και μου δίνει πίσω το πιάτο, το ακυρώνω.

Τότε, σύμφωνα με τον 65χρονο σεφ ο δράστης «σηκώνεται, παίρνει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το δεξί χέρι και εκείνος παίρνει με το αριστερό του χέρι το μαχαίρι και μου το καρφώνει στην κοιλιά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια και τις Εθνικές Οδούς

Ξεκίνησε η αναχώρηση των εκδρομέων ενόψει του Πάσχα. Οι πρώτοι εκδρομείς αναχωρούν σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου. Στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο. Την Π...

Φόρτωση άρθρων...