Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από ληστεία σε μίνι μάρκετ (Video)

Ελλάδα

Ληστεία έγινε σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης με τους τρεις ληστές να καταφέρνουν να αποσπάσουν μέχρι και 2.500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, τρεις νεαροί άνδρες με κουκούλες, λοστούς και όπλα μπήκαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο κατάστημα απειλώντας με τα όπλα τους υπαλλήλους. Έξω υπήρχε και ένας τέταρτος ληστής.

Όση ώρα οι δύο ληστές έψαχναν για χρήματα στην ταμειακή μηχανή, ο τρίτος προσπαθούσε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, στον οποίο υπήρχε ένα χρηματοκιβώτιο.

Προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο με τον λοστό αλλά δεν τα κατάφερα. Έφυγαν αλλά ξαναγύρισαν για να ξαναπροσπαθήσουν και τότε τους κυνήγησε ένας άνθρωπος που τους είδε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας εκ των δραστών δεν φορούσε γάντια και βρίσκονται λίγο πριν εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...