Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ δολοφονία 50χρονου σε βενζινάδικο

Σοκ προκαλεί βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει την στιγμή της δολοφονίας ενός 50χρονου στην Ανάληψη στη Θεσσαλονίκη. Nεκρός έπεσε 50χρονος άνδρας από πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η στιγμή του πυροβολισμού έχει καταγραφεί στην κάμερα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το θύμα βρίσκεται έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου που επιβαίνει ο δράστης και οι δυο τους έχουν έναν έντονο διαπληκτισμό.

Στη συνέχεια φαίνεται ο άνδρας να πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς. Στην θέση του συνοδηγού, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA,  φαίνεται ότι ήταν η γυναίκα του δράστη.

Το ζευγάρι που εντός του μαύρου οχήματος είναι με καταγωγή από την Αλβανία, κι έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, ενώ ο 50χρονος και θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν πρόλαβαν να σώσουν τον άτυχο άνδρα που υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του και αναζητείται από τις αρχές ενώ διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της διεύθυνσης Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης.

Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση καταγράφεται ότι κατά πάσα πιθανότητα ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα -Τι δείχνουν τα τελευταία δεδομένα της ΕΜΥ, πρόγνωση ανά περιοχή

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23...

Πάσχα: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και τραμ τις επόμενες ημέρες -Τα δρομολόγια

Με ειδικά προγράμματα δρομολογίων θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ως και την Τετάρτη του Πάσχα. Απόψε, όπως κάθε χρόνο, τα μέσα θα ολοκληρώσουν τα δρομολόγιά τους πριν τις 23...

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 49χρονη του κατάφ...

Φόρτωση άρθρων...