Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τρένα: Επανέρχονται τα δρομολόγια Αθήνα-Λειανοκλάδι

Από το Λειανοκλάδι έως τη Θεσσαλονίκη οι επιβάτες θα μεταφέρονται με λεωφορεία.

Από αύριο, Παρασκευή, επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι-Αθήνα, όπως ανακοίνωσε η «Hellenic Train».

Ακόμα, επανέρχεται η λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι-Λάρισα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Τα δρομολόγια 50,52,60,54 και 56 θα πραγματοποιούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα-Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Θεσσαλονίκη και ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.

Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51,53,61,55 και 57 θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Σ.Σ Λειανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στην Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Το τμήμα Λειανοκλάδι - Λάρισα – Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Το κοινό πρέπει να γνωρίζει ότι λόγω της δρομολόγησης των λεωφορείων και τις ανταποκρίσεις με τις αμαξοστοιχίες έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης από τη Θεσσαλονίκη και άφιξης σε αυτή.

Κανονικά τα δρομολόγια σε προαστιακό Αθήνας και Πάτρας – Ανεστάλη η στάση εργασίας

Αναστέλλεται η στάση εργασίας ( 21:00 έως 00:00), των εργαζομένων της Hellenic Train. Κανονικά επομένως θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού Αθηνών και Πάτρας, σύμφωνα με ενημέρωση της Ηellenic Train.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...