Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή ο ένας νέος κατηγορούμενος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους.

Ακόμη ένας κατηγορούμενος προφυλακίστηκε, έπειτα από την απολογία του, για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για έναν 46χρονο από το Πακιστάν, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, τον οποίο είχε περιγράψει η 12χρονη στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς. 

Ο 46χρονος παρότι αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ανακριτής με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα διέταξε την προφυλάκισή του.

Οι άλλοι τρεις νέοι κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στον 63χρονο, ο οποίος πρόσφατα ενεπλάκη σε υπόθεση αποπλάνησης μιας 14χρονης στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και η απαγόρευση επικοινωνίας με το παιδί. 

Σε έναν 82χρονο κατηγορούμενο από τη γειτονιά της 12χρονης, η απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη, ενώ στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από το Πακιστάν, επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοί αρνήθηκαν την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ο 63χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Κιάτο Κορινθίας, φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι ουδέποτε πλησίασε την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, καθώς το έχει αγοράσει μήνες μετά την καταγγελλόμενο σεξουαλικό ραντεβού με τη 12χρονη. Ακόμα, αρνήθηκε ότι γνωρίζει τον Ηλία Μίχο.

Ο 43χρονος Πακιστανός αρνείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη έναντι αμοιβής. Φέρεται να υποστήριξε ότι εργάζεται στο βενζινάδικο μόνο πρωινές ώρες και ποτέ βράδυ που έχει καταγγείλει η 12χρονη.

Ο 82χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η 12χρονη τον βοηθούσε περιστασιακά με αγορές από το σούπερ μάρκετ, κάτι που επιβεβαίωσε και η σύζυγός του, που κατέθεσε ως μάρτυρας στον ανακριτή.

Αύριο, Τετάρτη, το πρωί απολογούνται ακόμα δύο κατηγορούμενοι στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...