Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης: Τι υποστήριξαν οι τρεις κατηγορούμενοι στον ανακριτή (Photos)

Αρνούνται την κατηγορία για βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό οι τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες.

Οι τρεις συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την Τετάρτη. Η προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και να δώσουν εξηγήσεις στην Τετάρτη. Οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί στον ανακριτή.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή στην Αγία Βαρβάρα, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο Νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη χθες το βράδυ.

Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γεννετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδοθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος κατηγορούμενος, υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε χθες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) επί 1,5 ώρα.

Επίσης, φέρεται να υποστηρίζει ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις, ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ακόμα, ο 33χρονος αρνείται πως υπήρξε βιασμός του παιδιού.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε βιασμός της 12χρονης, αλλά έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Σε άρνηση των κατηγοριών, προχώρησε και ο 34χρονος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ο δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλους, δήλωσε: «Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά τα οποία στην ανάκριση θα αναδειχθούν πως δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται».

Ο δικηγόρος του 33χρονου κατηγορούμενου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ανέφερε: «Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Η πράξη για την οποία κατηγορείται είναι ασέλγεια σε ανήλικο με χρηματικό αντίτυπο. Είναι μικρότερη σε κακουργηματική δίωξη ποινή. Δεν υπάρχει βιασμός εδώ, δεν είναι βιαστής. Χθες υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση. Είχε τα έγγραφα από το παρελθόν που προκύπτει ότι υπάρχουν ψυχιατρικά προβλήματα και θα συντάξει μια τεχνική έκθεση που θα την προβάλει την Τετάρτη», είπε ο δικηγόρος του.

Τελευταία χρονικά μέχρι τώρα σύλληψη ήταν αυτή του 34χρονου που φέρεται να είχε βιάσει το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος, ο οποίος έχει επιχείρηση μαζί με τον πατέρα του, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι αρχές να τον ταυτοποιήσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συνάντηση με την 12χρονη έγινε στα Σεπόλια εκεί όπου προχώρησε στην πράξη του βιασμού του παιδιού, δίνοντας στη συνέχεια χρήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γεννετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση.

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι
Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι

 

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη από τη Βρετανία

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη στην Τούμπα ένας 42χρονος που επιχείρησε να παραλάβει φάκελο, που απεστάλη από το Ηνωμένο Βασίλειο και περιείχε κοκαΐνη. Ο φάκελος είχε τελικό προορισμό τ...

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Φόρτωση άρθρων...