Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: Ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 40χρονη έγκυο και την 6χρονη κόρη της

Ελλάδα

Η παράσυρση μητέρας και κόρης έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στη Χαλκίδα, όταν ο ασυνείδητος οδηγός, ηλικίας 87 ετών, τις παρέσυρε με το αυτοκίνητο και δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε κανονικά για τον προόρισμό του.

Η 40χρονη με το 6χρονο κοριτσάκι της μεταφέρθηκαν από συγγενικό τους πρόσωπο στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ ελαφρά τραυματισμένες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η 40χρονη είναι έγκυος και η αγωνία όλων των δικών της ανθρώπων ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας αξιοποιώντας μαρτυρίες και κάμερες κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 87χρονο οδηγό και να τον συλλάβουν λίγες ώρες αργότερα.

Ευτυχώς μητέρα και κόρη είναι καλά στην υγεία τους, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, διενεργεί προανάκριση για τις ακριβεις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η διπλή παράσυρση και φυσικά εάν ο 87χρονος είχε ανανεώσει το δίπλωμά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Ισόβια πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας αποφάσισε, ομόφωνα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Δικασ...

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Φόρτωση άρθρων...