Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Ο Κούγιας αναλαμβάνει συνήγορος της οικογένειας του 49χρονου - Η συγκλονιστική νέα πτυχή που αποκαλύπτει

Ελλάδα

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υποστήριξη της Πολιτικής Αγωγής για την δολοφονία του αδικοχαμένου 43χρονου Σάκη Νικολάου που σφαγιάστηκε από την 39χρονη Π.Ρ.

Η οικογένεια ήρθε σε επαφή και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Εύβοια αλλά όλη την Ελλάδα. Τεχνικός Σύμβουλος παραμένει ο Δημήτρης Σούρας.

Το evia online εξασφάλισε την πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια που ανέλαβε την εκπροσώπηση της πολιτικής αγωγής. Αποκαλύπτει πως ήρθε σε επαφή μαζί του η οικογένεια του αδικοχαμένου, τι ζήτησε, αλλά και μία νέα συγκλονιστική πτυχή της υπόθεσης που μπορεί να οδηγήσει σε κατηγορία για το θάνατο του Σάκη και άλλο πρόσωπο.

Γράφει η Μαρία Καράπα

Κ. Κούγια πώς ήρθε σε επαφή μαζί σας η οικογένεια του αδικοχαμένου Σάκη Νικολάου

Αλέξης Κούγιας: Το Σάββατο το πρωί μου τηλεφώνησε ένα πρόσωπο άγνωστο σε εμένα μου είπε ότι λέγεται Θεόδωρος Νικολάου μου είπε ότι είναι ο αδερφός του αειμνήστου θύματος που έχασε την ζωή του στην Χαλκίδα πριν από λίγες μέρες μετά από δολοφονική επίθεση μια κυρίας που ήταν στο κοινωνικό περιβάλλον της οικογενείας του θύματος και μου ζήτησε να εκπροσωπήσω τον ίδιον τη σύζυγο του θύματος και τον πατέρα του θύματος γιατί ο πατέρας έχει φύγει από την ζωή στα δικαστήρια Του είπα ότι γνωρίζω ότι έχουν δικηγόρο τον εκλεκτό συνάδελφό μου κ Τάρτη. Μου είπαν ότι επιθυμούν να είμαι εγώ δικηγόρος. Τους είπα ότι δεν μπορώ να αναλάβω πριν καθαρίσουν την σχέση τους με τον κ Τάρτη η εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί εκτιμώ πάρα πολύ τον κ κ Τάρτη να είμαστε μαζί στην υπόθεση αυτή.

Μελέτησα την δικογραφία το Σαββατοκύριακο και πράγματι είδα ότι υπάρχει μια δυνατότητα εφόσον αποδειχθεί να επεκταθεί το αξιόποινο και σε άλλο πρόσωπο της οικογένειας της δράστιδος. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο η την Δευτέρα αν θυμάμαι καλά γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάζω εφημερίδες με ενημέρωσαν ότι σε μία ταμπλόιντ εφημερίδα ολόκληρη πρώτη σελίδα υπήρχε μια συνέντευξη της δράστιδος. Μου έκανε εντύπωση μάλιστα πως υπάρχει αυτή η επιλογή να δίνει συνεντεύξεις όταν έχει αφαιρέσει την ζωή από έναν άνθρωπο με αυτόν τον άγριο τρόπο, όπου αναφέρεται αυτή σε συγκεκριμένο πρόσωπο, άμεσο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο κατά την άποψή της έπρεπε να ικανοποιήσει με αυτό το έγκλημα.

Υπάρχει δηλαδή ηθικός αυτουργός;

Αλέξης Κούγιας: Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Μαζί με τους συνεργάτες μου θα μελετήσουμε την δικογραφία αναλυτικότερα και εφόσον προκύψει ότι υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν από την ανάκριση να υποβάλλουμε ένα σχετικό υπόμνημα-μηνυτήρια αναφορά εις βάρος οιουδήποτε μπορεί να εμπλέκεται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην υπόθεση αυτή.

Αυτή θα είναι η πρώτη σας κίνηση.

Αλέξης Κούγιας: Το πρώτο είναι να αποσαφηνίσουμε τα πραγματικά περιστατικά και να τα υπάγουμε σε ένα νομικό κανάλι αλλά το σημαντικό είναι να δούμε εάν υπάρχει συνεργός η ηθικός αυτουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα, Βαρβάκειος και σούπερ μάρκετ

Σε ισχύ είναι μέχρι και τις 7 Μαΐου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Με διευρυμένο ωράριο πρόκειται να λειτουρ...

Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα -Τι δείχνουν τα τελευταία δεδομένα της ΕΜΥ, πρόγνωση ανά περιοχή

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23...

Φόρτωση άρθρων...