Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Τρόμος για ζευγάρι ηλικιωμένων – Χαράκωσαν στο πρόσωπο μία ηλικιωμένη

Ελλάδα

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Αμερικανών στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα, ένοπλη ληστεία έγινε το πρωί της Τετάρτης με θύματα δυο Αμερικανούς πολίτες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες τραυμάτισαν στο μάγουλο την ιδιοκτήτρια και μαζί με τα κλοπιμαία πήραν και τον σκύλο της οικογένειας.

Χθες το πρωί ζευγάρι Αμερικανών πολιτών μέσα στη πολυτελή κατοικία τους στη περιοχή Σκροπονέρια της Εύβοιας έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών κακοποιών.

Οι δράστες έκοψαν την εξωτερική περίφραξη της μονοκατοικίας και στη συνέχεια από την ανοιχτή πόρτα εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού όπου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ιδιοκτήτες και τους απείλησαν με μαχαίρι.
Ένας από τους δράστες, πλησίασε το αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό της 86χρονης γυναίκας και στη συνέχεια την χαράκωσε στο πρόσωπο.

Ο δεύτερος συνεργός του, έριξε τον πάτωμα τον σύζυγό της και αφού τον ακινητοποίησε του αφαίρεσε από το λαιμό μια χρυσή αλυσίδα και την βέρα από το χέρι του, ενώ ο τρίτος ληστής έψαξε το σπίτι, βρήκε και άρπαξε δύο κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

Έκλεψαν ακόμη και το σκύλο

Πληροφορίες αναφέρουν πως φεύγοντας τα μέλη τη συμμορίας, άρπαξαν και τον σκύλο που είχαν για συντροφιά τα θύματα.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

Οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν την αστυνομία και ανέφεραν στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας ότι οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μάσκες υγειονομικής προστασίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διακρίνουν τα πρόσωπά τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Φόρτωση άρθρων...