Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Πέθανε 16χρονη από αλλεργικό σοκ

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ωραιόκαστρου αλλά και της Χαλκιδικής η είδηση του θανάτου μίας 16χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από αλλεργικό σοκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη κοπέλα, που βρισκόταν σε διακοπές στην Χαλκιδική, πήγε για φαγητό, σύμφωνα με τις oraiokastro24.gr. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι ρώτησε εάν το φαγητό που ήθελε να παραγγείλει περιείχε ένα απαγορευμένο για την υγεία της συστατικό και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, της απάντησαν αρνητικά από το κατάστημα, με αποτέλεσμα εκείνη να το καταναλώσει.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η κοπέλα υπέστη αλλεργικό σοκ με το ασθενοφόρο να καταφθάνει έπειτα από 45 λεπτά. Δυστυχώς, η ανήλικη δεν τα κατάφερε.

Η νεκροψία- νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο στο Ωραιόκαστρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...