Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Χανιά: Θρασύς κλέφτης μπήκε στο κατάστημα εν ώρα λειτουργίας και άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή

Ελλάδα

Μπήκε στο κατάστημα και ενώ εντόπισε την κάμερα κλειστού κυκλώματος δεν πτοήθηκε καθόλου και άρπαξε από το ταμείο τις εισπράξεις.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής σε καθαριστήριο που βρίσκεται στην οδό Κυδωνίας και Κισάμου στα Χανιά όταν ένας νεαρός μπήκε μέσα στο κατάστημα το οποίο εκείνη την ώρα ήταν σε λειτουργία, με τους υπαλλήλους να βρίσκονται στο εσωτερικό του.

Ο νεαρός μόλις διαπίστωσε ότι το ταμείο ήταν αφύλαχτο και παρά το γεγονός ότι είδε πως υπήρχε κάμερα κλειστού κυκλώματος που κατέγραφε τον χώρο, δε δίστασε και άρπαξε 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Για κακή του τύχη, μια υπάλληλος αντιλήφθηκε γρήγορα την κίνηση του νεαρού κλέφτη και τρέχοντας τον πρόλαβε λίγο πριν τραπεί σε φυγή, καταφέρνοντας να του πάρει πίσω 100 ευρώ από τις εισπράξεις.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...