Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική «γενοκτονία» απέναντι στον καθένα που τολμάει να αμφισβητήσει την ηγεσία

Για να μην μπερδεύστε και ψάχνετε εναγωνίως τη γωνία από το δεκάρικο ο κ. Ξυδάκης και οι διαπιστώσεις του περί συνδρόμου της Στοκχόλμης και θυρωρών της νύχτας (σε σχέση με ένα τμήμα όσων ψήφισαν στις εκλογές Νέα Δημοκρατία) είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτού του είδους η ερμηνεία της πραγματικότητας των αριθμών είναι η επικρατούσα στην ιστορική αριστερά ( συνεπώς και στους νεοκομμουνιστές της Κουμουνδούρου) κι ο λόγος είναι απλός: Το κόμμα δεν κάνει ποτέ λάθος και περισσότερο από το κόμμα ο αρχηγός! Οπότε η υπεράσπιση του κόμματος στο πρόσωπο του αρχηγού είναι η μόνη συνεπής επαναστατική στάση, είναι κομματικό καθήκον, η κριτική στο κόμμα, άρα στον αρχηγό είναι κάτι περισσότερο από έγκλημα, είναι λάθος!

Ο κ. Ξυδάκης είναι συνεπής σε όσα έμαθε να θεωρεί σημαντικά, αυτά επικοινωνεί ακόμη και σε στιγμές ακραίας πολιτικής κρίσης, η απλοϊκότητα της ερμηνείας είναι η μεγάλη της δύναμη, από την ώρα που «εμείς και ειδικά ο Τσίπρα δεν φταίμε, φταίτε όλοι εσείς, που δεν προτιμήσατε εμάς». Πανωλεθρίαμβος!

Τόσο απλά και καθαρά, όσο και η χριστιανική προσέγγιση της πραγματικότητας με τον Θεό και τον διάβολο, το δίπολο δεν χάνει ποτέ, αντίθετα δομεί και υπερασπίζεται καριέρες χιλιετίες τώρα με την ίδια επιτυχία!

Συνεπώς, για την συντριβή του συριζαίϊκου μορφώματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου φταίτε όλοι εσείς. Η ακραία ψυχοπαθολογία σας, προϊόν σκληρών, πολύχρονων και ανομολόγητων «βασανιστηρίων», στα οποία σας υπέβαλε τέσσερα χρόνια ο βασανιστής Μητσοτάκης, σας έκανε να ταυτιστείτε μαζί του, όπως το θύμα με τον βιαστή του ή ο όμηρος με τον απαγωγέα και να τον ψηφίσετε μαζικά στην κάλπη σε μια πρωτοφανή μαζική εκδήλωση ψυχοπαθητικής ταύτισης!

Τα ψυχιατρεία της παλιάς καλής ΕΣΣΔ λείπουν από το ανάγνωσμα για να έχουμε την πλήρη αποκατάσταση της αριστερής κανονικότητας, όπως την αντιλαμβάνονται οι διάδοχοι του Μπέρια και οι ζηλωτές του Σουσλόφ!

Κι επειδή εσείς, στην πολιτική παρακμή σας, στην έσχατη κατάντια σας να προτιμάτε τον Μητσοτάκη από τον «άχαστο ηγέτη» και τον Πιερρακάκη από τη Μάγκυ Δούση, τα κάνατε με την ψήφο σας ρόϊδο στις εκλογές, έρχεται ο φίλτατος κ. Ξυδάκης να αποκαταστήσει, με όρους ψυχιατρικής, την διαταραγμένη κανονικότητα και να αποκαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά σας, με τα οποία σας εκβίασε ο Μητσοτάκης να τον ηφίσετε!

Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Απλώς εσείς οι νεοδεξιοί ή ακροκεντρώοι δεν έχετε την δυνατότητα, δεν φτάνει το μυαλό σας να αποκωδικοποιήσετε την συμπεριφορά σας, την αδυναμία αυτή καλύπτει ο κ. Ξυδάκης, μην τρελαίνεστε, δεν είναι προς θάνατο, ούτε μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο ( για τα ζώα δεν ξέρω).

Ιδού, λοιπόν, το βασικό συριζαίϊκο αφήγημα για τις επόμενες Eκλογές, ομού με την τωρινή διαπίστωση των Κουμουνδουραίων «στις προηγούμενες εκλογές δεν συζητήθηκαν τα προγράμματα των κομμάτων, τώρα θα ξεκινήσουμε προγραμματική συζήτηση».

Δεν πρόκειται για όπλα συμβατικά, αυτή η διπλή ανάγνωση της πραγματικότητας « Σύνδρομο της Στοκχόλμης + προγραμματική αντιπαράθεση» , όπως εκπορεύεται από την Κουμουνδούρου, είναι πυρηνικές κεφαλές, τις οποίες ο Τσιπρισμός είναι έτοιμος να εξαπολύσει εναντίον του Μητσοτάκη! Γελάνε και τα ρείθρα στα πεζοδρόμια της Πειραιώς!

Την ίδια ώρα ακριβώς στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει πολιτική γενοκτονία απέναντι στον καθένα που τολμάει να αμφισβητήσει την αρχηγική υπεροχή και την προεδρική αυθεντία ή να θέσει τα δάχτυλα επί των τύπων των ήλων για μια συντριβή που δεν έχει προηγούμενο στην ευρωπαϊκή πολιτική ιστορία!

Ότι πρώτος αμφισβήτησε δημόσια την προεδρική επάρκεια ο κ. Παπαδημούλης ευνόησε την εκδήλωση των αντιδράσεων, κάθε προεδρική απάντηση σε αυτή την ιστορική πολιτική νυφίτσα νομιμοποιείται από την ώρα που ο ίδιος είναι πλήρως απονομιμοποιημένος να σκεφθεί καν να πιάσει στο στόμα του το όνομα του άχαστου ηγέτη!

Το σύστριγγλο στην Κουμουνδούρου δεν πρόκειται να σταματήσει όσες εκκλήσεις και αν κατατεθούν και όσες συνεδριάσει και αν γίνουν, οι στρατοί στο κόμμα έχουν παραταχθεί απέναντι, κάθε απόπειρα ορθού λόγου από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει, τα μαχαίρια έχουν βγει από τη θηκάρια και δεν ξαναμπαίνουν χωρίς να βαφτούν με κομματικό αίμα!

Συγκρατείστε την εικόνα: Έως τις εκλογές η «Ομπρέλα» θα καθεύδει, ούτε το μικρό της δαχτυλάκι δεν θα σηκώσει, η προεδρική φρουρά θα παραδέρνει ανάμεσα στην υπεράσπιση του ηγέτη και στην διαφύλαξη των προσωπικών εκλογικών κεκτημένων, οι Φίληδες θα βρίζουν στους διαδρόμους τον Τσίπρα, οι Παππάδες θα απαντάνε με το μάτι στην βουλευτική καρέκλα κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα! Α. να μην το ξεχάσω: η Πόπη θα αναζητείται!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...