Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Δεν περιέχει ονόματα «παρακολουθουμένων» η επιστολή Ράμμου

Παρασκήνιο

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του lykavitos.gr, η λίστα του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, που έφτασε στα χέρια πολιτικών αρχηγών και κορυφαίων πολιτειακών παραγόντων δεν περιέχει ονόματα προσώπων που «παρακολουθούνταν».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «φωτογραφίζονται» στρατιωτικοί, καθώς και ένας υπουργός της Κυβέρνησης, τα ονόματα των οποίων έτσι κι αλλιώς είχαν διαρρεύσει από τα «κανάλια» των παράκεντρων που διαθέτει στα Μέσα Ενημέρωσης ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναμένεται, πάντως, με μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. Εκεί που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα καταθέσει Πρόταση Μομφής κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκίνηση στη Χειμάρρα στην ανακοίνωση του ονόματος του Μπελέρη για το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. (Videos)

Συγκίνηση επικράτησε στη Χειμάρρα έπειτα από την ανακοίνωση του ονόματος του Φρέντι Μπελέρη για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. «Ευχαριστούμε πολύ τον Πρωθυπουργό Κυριά...

Κατρούγκαλος κατά Πολάκη μετά τις κατηγορίες για τη θέση στον ΟΗΕ: «Τοξικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Παύλου Πολάκη. Για τη βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης προς το πρόσωπό του ότι είναι «αργυρώνητος» με...

Φόρτωση άρθρων...