Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ρωμανός: Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει συγγνώμη για τη «νεκρή Μαρία» λόγω σχέσεων στελεχών του με ΜΚΟ που συμμετείχαν στη σκηνοθεσία των fake news;

Την έλλειψη αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα fake news για Έβρο, αλλά και στοιχειώδους θάρρους να βγει να ζητήσει συγνώμη, ανέδειξε ο Νίκος Ρωμανός.

O Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε στις ξεκάθαρες συνδέσεις στελεχών των ΜΚΟ με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως στη μία ΜΚΟ γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης επί ΣΥΡΙΖΑ, στην άλλη ΜΚΟ διευθύντρια και των δύο υπουργών. Η μία συνιδρύτρια και ο άλλος επικεφαλής. Η συνιδρύτρια εξαφανίστηκε από το site κάποια στιγμή και υποτίθεται δήλωσε παραίτηση».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στον πρώην Υπουργό Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γαβρόγλου, ο οποίος «βγήκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και είπε να ζητήσουμε συγνώμη για κάτι που έγινε;»

Ακόμα, ο Νίκος Ρωμανός είπε ότι «συνεχίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή σα να είναι σε άλλο κόσμο και αναρωτήθηκε «για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει αυτή την τακτική».

«Να σκεφτούμε, μήπως, ο λόγος είναι η σχέση του με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ και να ψάξουμε τις διαδρομές χρήματος στη συγκεκριμένη Οργάνωση», κατέληξε ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Φαραντούρη: Προσβάλλει τους ανώτατους δικαστές

Σκληρή απάντηση έδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στον Νίκο Φαραντούρη για τις δηλώσεις του σύμβουλου ευρωπαϊκής πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που μετ...

Φόρτωση άρθρων...