Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη: Εγώ είμαι όλη μέρα στη δουλειά και αυτός είναι τη μία στα Hamptons, την άλλη στη Νέα Υόρκη, την τρίτη στο Παρίσι

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τη δήθεν συμφωνία Ελλάδας-Πακιστάν για την έλευση 500.000 Πακιστανών για εργασία στη χώρα μας για εργασία.

Μιλώντας στο Action24, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραπληροφορήθηκε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε και στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε ότι «μέχρι και ένα εκκρεμές είναι πιο αξιόπιστο» από τον υπουργό Εργασίας.

«Σε τι απαντάει ο κ. Κασσελάκης ακριβώς; Αφού ο κ. υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν ανέφερε ότι ήταν λάθος, ας το κοιτάξει με το επιτελείο του», πρόσθεσε γελώντας ο Έλληνας υπουργός Εργασίας.

«Ο άνθρωπος είναι τη μία στα Hamptons, την άλλη στη Νέα Υόρκη, την τρίτη στο Παρίσι, δεν δεινοπαθεί κιόλας ο κ. Κασσελάκης», είπε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «δεν είναι κακό να κάνει κάποιος μερικές ημέρες διακοπές αλλά από το Παρίσι να μου μιλάει τώρα εμένα που είμαι όλη τη μέρα στη δουλειά και έχω φτύσει το γάλα της μάνας μου, αυτό πάει πολύ» είπε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι διευκρινίσεις του υπουργού Εργασίας του Πακιστάν 

Δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στο Πακιστάν και την Ελλάδα για εισαγωγή εργατικού δυναμικού από τη χώρα του δηλώνει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας.

«Δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, ούτε καν συμφωνία, μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και εγώ ο ίδιος είχαμε διερευνήσει την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Προσωπικά, εντυπωσιάστηκα βαθιά από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και την υψηλή νόηση του κ. Γεωργιάδη, να δημιουργήσει νέες δυνατότητες για τη χώρα του», τονίζει σε ανάρτησή του στο X.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να αναδημοσιεύσει όσα είπε ο Πακιστανός ομόλογός του, μέσω του προφίλ που διατηρεί στο X.

«Ευχαριστώ τον ομόλογο μου από το Πακιστάν Τζαουάντ Σοχράμπ, για την αναγκαία διευκρίνισή του, στη χθεσινή του ανάρτηση. Πολλοί μόνιμοι επικριτές μου έσπευσαν να την χρησιμοποιήσουν ως ευκαιρία νέων κατηγοριών εναντίον για κάποια δήθεν κρυφή συμφωνία…όσο και να ψάχνετε πάντα σας λέω την αλήθεια. Ομολογώ πάντως ότι και εμένα ο κ. Jawad μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ως δημόσιος λειτουργός με μεγάλες ικανότητες», υποστηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Φόρτωση άρθρων...