Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η απουσία του Γρηγόρη Δημητριάδη

Το μισό υπουργικό συμβούλιο αλλά και σχεδόν όλη η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ παραβρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στον γάμο του Δημήτρη Χρόνη, με κουμπάρο τον γραμματέα της ΝΔ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. Για όσους  δεν το γνωρίζουν ο γαμπρός είναι από τα πλέον γνωστά στελέχη της ΝΔ, παλαιότερα της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ και στη συνέχεια διετέλεσε επί μακρόν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ .

Η πολιτική «είδηση» της βραδιάς πάντως, ήταν η εξαιρετικά ζεστή υποδοχή που επεφύλασσε το σύνολο των καλεσμένων υπουργών, βουλευτών και γαλάζιων νεολαίων στον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Η παρουσία του οποίου κυριάρχησε στα πολιτικο-δημοσιογραφικά πηγαδάκια της γαμήλιας δεξίωσης, ενώ σχεδόν σύσσωμη ήταν και η ευχή – προτροπή όλων ο Γρηγόρης Δημητριάδης να επιστρέψει σύντομα σε κεντρικό πολιτικό ρόλο.

Αφού όλοι οι παριστάμενοι αναγνώρισαν την αποδεδειγμένη ικανότητα του στην διαχείριση κρίσεων αλλά και στον συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Η απουσία του «αρχιστράτηγου» Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μέγαρο Μαξίμου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, ειδικά  τις τελευταίες βδομάδες.

Κάτι που αντιλαμβάνεται περισσότερο όλων ο ίδιος πρωθυπουργός, ο οποίος φθείρει άσκοπα πολιτικό προσωπικό κεφάλαιο, για να μπαλώσει τις αρκετές «μαύρες τρύπες» στην λειτουργία του κρατικού μηχανισμού … 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Φόρτωση άρθρων...