Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Η πρώτη φωτογραφία του Βαρουφάκη μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια

Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε γνωστό εστιατόριο στα Εξάρχεια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τη φωτογραφία δημοσιεύει η ιστοσελίδα newsbreak και είναι λίγα λεπτά μετά τον ξυλοδαρμό του. Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, εμφανώς ταραγμένος, κρατά με ένα χαρτομάντηλο την μύτη του, ενώ διακρίνεται, με γυρισμένη την πλάτη, η σύζυγός του Δανάη Στράτου να συνομιλεί με κάποιον στον τηλέφωνο.

Μία ομάδα ατόμων τον πλησίασε και άρχισε να του φωνάζει «έλα έξω κάθαρμα, αλήτη, που υπέγραψες μνημόνια» και «έλα έξω για να μάθεις να υπογράφεις μνημόνια».

Όταν ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 βγήκε έξω, του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον -κυρίως στο πρόσωπο – και κλωτσώντας τον.  

Ένα από τα άτομα, κατέγραφε σε βίντεο την στιγμή της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 έχει συνοδεία πέντε αστυνομικών, και παρόλα αυτά επέλεξε να βγει για φαγητό στα Εξάρχεια χωρίς αστυνομική συνοδεία.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης ΚΑΙ ΤΟ 2015, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Φόρτωση άρθρων...