Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Μιμήθηκε τον Τσίπρα ο Κασσελάκης - Πάνω στο τρακτέρ σε μπλόκο «μεγαλοαγροτών» στην Κουλούρα

Παρασκήνιο

Δίπλα στους αγρότες της Ημαθίας βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ανέβει στα τρακτέρ, ακολουθώντας τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε σε ένα από τα τρακτέρ για να χαιρετίσει έναν από τους αγρότες και στη συνέχεια κατέβηκε για να συνομιλήσει μαζί τους. 

Ωστόσο, από μερίδα αγροτών δέχτηκε επικρίσεις για το γεγονός ότι βρέθηκε σε αυτό το μπλόκο, το οποίο μεταξύ των αγροτών λέγεται ότι εκφράζει συμφέροντα μεγάλων γεωργικών μονάδων και μεγάλων συμφερόντων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε σε τρακτέρ, σε μπλόκο «μεγαλοαγροτών» στην Κουλούρα

Για το λόγο αυτό ο κ. Κασσελάκης μεταβαίνει και στο Μακρυχώρι οπου έχουν παραταχθεί και εκεί μικρομεσαίοι αγρότες. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα,συνομιλώντας με αγρότες από τα μπλόκα των κινητοποιήσεων είχε πει πως «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θέλει να αγοράσει λίγο χρόνο από τους αγρότες και όχι να λύσει τα προβλήματα τους». Όπως είπε στη συνέχεια, «είστε αδικημένοι, έχετε κάθε δίκιο να είστε εξοργισμένοι, να είστε στα μπλόκα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσόγονος: Ο Κασσελάκης είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος. Όπως είπε σε ραδιοφωνική το...

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Φόρτωση άρθρων...