Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ν.Δ. για Απατζίδη: «Μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού»

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εμφάνιση της βουλευτή του ΜέΡΑ25, Μαρίας Απατζίδη, στη Βουλή.

Η βουλευτής ανέβηκε στο βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα η οποία απεικόνιζε σιδηροδρομικές ράγες και ανέγραφε «57 νεκροί-156 υποκριτές»

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

«Η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την κυβέρνηση “δολοφόνο”, ανέβηκε σήμερα στο βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε “57 νεκροί, 156 υποκριτές”. Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

«Καλούμε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου», καταλήγει η Πειραιώς.

Σάλος στην Βουλή με την μπλούζα της Απατζίδη

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις και στη Βουλή για την εμφάνιση της βουλευτή του ΜέΡΑ25, Μαρίας Απατζίδη.

Πριν ανέβει στο βήμα της βουλής η Μαρία Απατζίδη είχε κλειστό το κόκκινο σακάκι της και στη συνέχεια το άνοιξε για να φανεί το μήνυμα στην μπλούζα της.

Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος είδε τι έγραφε η μπλούζα της βουλευτής, την άφησε να ολοκληρώσει χωρίς να τη διακόψει αλλά στο τέλος είπε: «Εγώ σεβόμενος τον Κανονισμό της Βουλής που δεν επιτρέπει στους προεδρεύοντες να σχολιάζουν βουλευτές δεν θα το σχολιάσω από εδώ. Αλλά δεσμεύομαι πως με την πρώτη ευκαιρία, δημοσίως θα πάρει πολύ σκληρή απάντηση».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Ο Πέτρος Παππάς «αδειάζει» τον Φαραντούρη: Οι κυβερνήσεις ανεβαίνουν και πέφτουν από τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού

«Αδειάζει» τον Νίκο Φαραντούρη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώτου ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία ...

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Φόρτωση άρθρων...