Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Tι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες ημέρες

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την τρέχουσα εβδομάδα ανακοίνωσε η Πειραιώς. Σήμερα, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρο του κόμματος και Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε νομούς όλης της Ελλάδας και Δήμους της Αττικής, αύριο, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν τον Δήμο Κορυδαλλού.

Την ίδια ημέρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας και ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Εμμανουήλ Μαστρομανώλης θα επισκεφτούν τον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος θα βρεθούν στον νομό Κοζάνης.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου θα επισκεφτούν τον νομό Αχαΐας.

Παράλληλα, η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας και ο Τομέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων διοργανώνουν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ και νέες ευκαιρίες» στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά με κεντρικούς ομιλητές τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο και τον Ειδικό Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ταμείου Συνοχής Γιώργο Ζερβό, ενώ την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση- συζήτηση οι Τομείς Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Δια βίου Μάθησης και Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Δημοκρατίθας παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, και των Υφυπουργών Ζέττας Μακρή και Άγγελου Συρίγου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Την Πέμπτη τα σπουδαία στην Βουλή με την πρόταση δυσπιστίας, γιατί ανησυχούν οι βουλευτές της ΝΔ και πως μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη η ασυλία της Ευρωβουλής για τον Κασσελάκη

Η πρώτη μέρα της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, δεν έβγαλε και κάποιες σημαντικές πολιτικές ειδήσεις. Η χθεσινή κοινοβουλευτική διαδικασία παράπεμπε σε μ...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...