Τρίτη
21 Μαρτίου 2023

Tι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες ημέρες

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την τρέχουσα εβδομάδα ανακοίνωσε η Πειραιώς. Σήμερα, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρο του κόμματος και Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε νομούς όλης της Ελλάδας και Δήμους της Αττικής, αύριο, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν τον Δήμο Κορυδαλλού.

Την ίδια ημέρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας και ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Εμμανουήλ Μαστρομανώλης θα επισκεφτούν τον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος θα βρεθούν στον νομό Κοζάνης.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου θα επισκεφτούν τον νομό Αχαΐας.

Παράλληλα, η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας και ο Τομέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων διοργανώνουν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ και νέες ευκαιρίες» στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά με κεντρικούς ομιλητές τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο και τον Ειδικό Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ταμείου Συνοχής Γιώργο Ζερβό, ενώ την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση- συζήτηση οι Τομείς Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Δια βίου Μάθησης και Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Δημοκρατίθας παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, και των Υφυπουργών Ζέττας Μακρή και Άγγελου Συρίγου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το δικαιολογημένο ξέσπασμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τον άθλιο Πολάκη (ηχητικό)

Απάντηση στα tweet του Παύλου Πολάκη, λίγο μετά τη συγγνώμη του βουλευτή και την επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έδωσε ο δημοσιογράφος, Νίκο...

ΟΣΕ σε Τσίπρα: «Η τοπική τηλεδιοίκηση στη Λάρισα λειτουργεί αδιάλειπτα από τον Νοέμβριο του 2022»

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα δίνει με ανακοίνωσή του ο ΟΣΕ, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα και τα όσα είπε από εκεί για το σύστημα τηλεδιοίκησης. Ο Αλέ...

Φόρτωση άρθρων...