Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νίκος Παπανδρέου: Η απουσία μου από την ψηφοφορία της PEGA για τις υποκλοπές οφειλόταν καθαρά σε προσωπικούς ιατρικούς λόγους

Παρασκήνιο

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου έδωσε την απάντησή του σε δημοσιεύματα που, όπως ο ίδιος αναφέρει, «υποστήριζαν ότι ''σκοπίμως'' δεν παρευρέθηκε στην ψηφοφορία της PEGA στις 15 Ιουνίου 2023 για το θέμα των υποκλοπών».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

«Με αφορμή δημοσιεύματα ότι ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου σκοπίμως δεν παρευρέθηκε στην ψηφοφορία της PEGA στις 15 Ιουνίου 2023 για το θέμα των υποκλοπών, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, το Γραφείο Τύπου του κ. Παπανδρέου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε ουδεμία πολιτική σκοπιμότητα και η απουσία του οφειλόταν καθαρά σε προσωπικούς ιατρικούς λόγους.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, είναι υποχρεωμένος να γνωστοποιήσει ότι απουσίασε από την εν λόγω ψηφοφορία λόγω επείγοντος και σοβαρού ιατρικού περιστατικού και υποχρεώθηκε -την ημέρα της ψηφοφορίας- να επιστρέψει στην Αθήνα εσπευσμένα για τις απαραίτητες εξετάσεις και φαρμακευτική αγωγή. Εξ αυτού του λόγου ακύρωσε και όλες τις υποχρεώσεις του εκείνη την εβδομάδα, μεταξύ των οποίων ήταν μια εκδήλωση στην Κέρκυρα και για τους λόγους ενημέρωσε αρμοδίως και τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Παπανδρέου βεβαίως και θα υπερψήφιζε το ψήφισμα της Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό ψήφισμα υιοθετήθηκε με συντριπτική πλειοψηφία, 411 ψήφους υπέρ, 97 κατά και 37 αποχές.

Τα διακινούμενα σενάρια εκπροσωπούν άλλες σκοπιμότητες και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Φόρτωση άρθρων...