Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη υποψήφιος στις προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στην κούρσα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο των επικείμενων ευρωεκλογών συμμετέχει και ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κασσελάκη ο οποίος κατέλαβε τη θέση του εκλιπόντος Μανούσου Βολουδάκη. Μάλιστα ο Γιάννης Κασσελάκης ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2023. Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κασσελάκης είναι ο μόνος υποψήφιος από τα Χανιά που δίνει τη μάχη για να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βασίλης Κασσελάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής στη Ρώμη και σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο Instagram ενόψει των χθεσινών προκριματικών εκλογών στο κόμμα, τοποθετήθηκε επί διαφόρων ζητημάτων. «Την Κυριακή 14 Απριλίου συναποφασίζουμε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η πολιτική χρειάζεται νέους ανθρώπους με νέες ιδέες, όραμα και στόχους! Σας περιμένουμε όλους!», έγραφε στην ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...