Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Οι προσδοκίες του ΠΑΣΟΚ

Παρασκήνιο

Το ΠΑΣΟΚ έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποιούνται καθημερινές συσκέψεις με τη συμμετοχή του Γραμματέα του Κόμματος Κ. Σπυρόπουλου και του Κώστα Σκανδαλίδη που έχει αναλάβει να σηκώσει το βάρος της ανάδειξης υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών.

Στρατηγικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι μέσα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές να αναδειχθεί κυρίαρχη δύναμη στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Άλλωστε η εξαέρωση του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί πρόσθετες ευθύνες, προκειμένου η δημοκρατική παράταξη να έχει έκφραση σε δήμους και περιφέρειες.

Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί πρόκριμα για τις ευρωεκλογές, που ο στόχος είναι να αυξήσει θεαματικά τις δυνάμεις του, εξασφαλίζοντας την απόλυτη κυριαρχία στην κεντροαριστερά που αποτελεί προϋπόθεση για τη διαμόρφωση ενός πλειοψηφικού ρεύματος που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ και πάλι στην εξουσία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...