Παρασκευή
29 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΝΝΕΔ Academy: «Ο ρόλος της πολιτικής επικοινωνίας στο δρόμο προς την κάλπη»

Παρασκήνιο

Με επιτυχία και μαζική προσέλευση νέων της Οργάνωσης πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ με κεντρικό ομιλητή τον Διευθυντή Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ρωμανό.

Η Πολιτική Ακαδημία αποτελεί, τα τελευταία χρόνια, θεσμό που εξοπλίζει τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ με το απαραίτητο γνωστικό οπλοστάσιο, προκειμένου να εισέρχονται με αυτοπεποίθηση στη δημόσια σφαίρα, αλλά και να ανταπεξέρχονται στο δημόσιο διάλογο στη βάση των αρχών και ιδεών της Οργάνωσης.

onned

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της ΟΝΝΕΔ γύρω από το θέμα της πολιτικής επικοινωνίας υπογραμμίζοντας τη σημασία της διάδοσης του κυβερνητικού έργου με σημεία αναφοράς και τεκμήρια υπενθυμίζοντας έτσι τη συμφωνία αλήθειας που έκανε η Νέα Δημοκρατία το 2019 με τους πολίτες.

onned

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τα μέλη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου για την πρωτοβουλία και τη συνεχή δράση της ΟΝΝΕΔ. Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε, «Στην πολιτική επικοινωνία, χρειάζονται 3 πράγματα. Πρώτον, πολιτικό αισθητήριο που πιστεύω και μπορώ να πω πως όλοι διαθέτετε. Δεύτερον, γρήγορα αντανακλαστικά απέναντι σε fake news και παραπληροφόρηση. Τρίτον, η αξιοποίηση του σωστού μέσου διάδοσης της είδησης. Πλέον, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τα οχυρώματα, όπου καθημερινά δίνουμε τους αγώνες μας όλα τα στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ. Εκεί σας προτρέπω να είστε ενεργοί και δραστήριοι, με «ασπίδα» σας το κυβερνητικό έργο αυτής της περιόδου.»

onned

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, αφού ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέσα από αυτό τον τομέα της ΟΝΝΕΔ, την Πολιτική Ακαδημία, να διατηρούμε την επαφή μας με τα στελέχη μας πανελλαδικά και να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας σε θέματα που άπτονται της πολιτικής και οικονομικής μας καθημερινότητας. Η διάδοση του μηνύματος του κυβερνητικού έργου αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για εμάς καθώς είναι εξίσου σημαντικό όχι μόνο να έχουμε κάνει μία σωστή πολιτική τα τελευταία χρόνια αλλά και ο πολίτης να γνωρίζει ενδελεχώς πως βελτιώθηκε η ζωή του. Η ΟΝΝΕΔ είναι πρωταγωνίστρια στη μάχη σωστής και ασφαλούς πληροφόρησης των πολιτών για το πολυεπίπεδο έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο με δράσεις, όσο και με τη διαδικτυακή παρουσία των στελεχών της. Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένας σταθερός φίλος και συνεργάτης της οργάνωσης μας και μας βοηθά να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε από εκείνον. Τον ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία του σήμερα εδώ.»

Τη συζήτηση συντόνισε η Υπεύθυνη της Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ Σοφία Κρητικού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Συγγνώμη» Κασσελάκη σε Θεοχαρόπουλο και Καλπάκη που έμαθαν τις αντικαταστάσεις τους από τα ΜΜΕ

Από ιστοσελίδες έμαθαν πως αντικαταστάθηκαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέργιος Καλπάκης. Και οι δύο σε δημόσια δήλωση τους εξέφρασαν εμμέσως την ενόχληση τους. Στη διεύθυνση ...

Σκληρή απάντηση Καλαφάτη σε Κασσελάκη

Την αντίδραση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη, προκάλεσαν οι χαρακτηρισμοί του Στέφανου Κασσελάκη στους «γαλάζιους» βουλευτές. Ο...

Φόρτωση άρθρων...