Κυριακή
09 Αυγούστου 2026

Παπαδημούλης: «Να γίνει debate Αχτσιόγλου – Κασσελάκη»

Να διεξαχθεί debate ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη ζήτησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Είναι απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό debate μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και πιστεύω ότι και οι δύο οφείλουν να δεχτούν, διότι θα βοηθήσει την ενότητα και την προοπτική του χώρου», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις χθεσινές εκλογές η οποία αποτελεί «ένα μήνυμα ελπίδας και ευθύνης για το ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι έχει σφυγμό» είπε ο ευρωβουλευτής. 

Αναφορικά με το προβάδισμα που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε πως αυτό «δίνει έναν πόντο στον κ. Κασσελάκη, αλλά θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο δεύτερος γύρος είναι τελειωμένος».

«Στήριξα και θα ξαναστηρίξω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Η διαφορά είναι λιγότερη από 9 μονάδες. Υπάρχει ένα ποσοστό 20% που συγκέντρωσαν οι άλλοι 3 υποψήφιοι που τέθηκαν εκτός, υπάρχει και μια δεξαμενή μελών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήγαν να ψηφίσουν», πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχετικά με τον αν υπάρχει κίνδυνο διάσπασης στο κόμμα είπε πως οι 145.000 που πήγαν και ψήφισαν «μας έδωσαν μια ισχυρή εντολή ενότητας».

Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατήγγειλε ότι η Έφη Αχτσιόγλου δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες έντονες σεξιστικές επιθέσεις και ο Στέφανος Κασσελάκης ομοφοβικές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τριπλή διάψευση για τα δημοσιεύματα περί «μυστικού δείπνου»: Γεραπετρίτης, Διαμαντοπούλου και Χριστοδουλάκης ζητούν άμεση ανάκληση

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί δήθεν πολιτικού δείπνου και ζητούν την άμεση ανάκλησή του.

Νέες αιχμές για την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» – Ο Ηλίας Μιχάλας μιλά για παρασκήνιο και «σκοτεινά πρόσωπα»

Ο Ηλίας Μιχάλας, που συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στην «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», περιγράφει σε εκτενή ανάρτησή του την πορεία του εγχειρήματος, αφήνοντας αιχμές για εσωτερικές...

Φόρτωση άρθρων...