Πέμπτη
08 Ιουνίου 2023

ΠΑΣΟΚ: «Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ συντηρούν το τοξικό κλίμα»

Παρασκήνιο

Αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί τηλεοπτικό debate ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, όπως ανέφερε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 
Το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συντηρούν το τοξικό κλίμα στο πολιτικό διάλογο. 

Μετά την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν θα ήταν αρνητικοί σε ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει στην ανακοίνωσή: «Πριν ακόμη προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύουν σε πηχυαίους τίτλους την τηλεμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα με σκοπό να συντηρήσουν τον τοξικό πολιτικό διάλογο, τον οποίον, εξάλλου, με συνέπεια υπηρέτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα και νομίζοντας πως έτσι ευνοούν την προσωπική πολιτική τους διάσωση».

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει ότι «αυτονόητο ότι δεν θα θυσιαστεί το δικαίωμα των πολιτών να ακούσουν όλες τις απόψεις των κομμάτων προς χάριν επιλογών τεχνητής πόλωσης, που βλάπτουν τη χώρα και την προοπτική της».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόωρες και μόνιμες διακοπές για τον Αντώναρο

Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που εξελέγησαν και αυτά που δεν εξελέγησαν, αυτά που έχουν ελπίδες να εκλεγούν και αυτά που ζουν και αναπνέουν ήδη για το... 2027, μετέχουν κανονικά...

Φόρτωση άρθρων...