Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: «Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ συντηρούν το τοξικό κλίμα»

Παρασκήνιο

Αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί τηλεοπτικό debate ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, όπως ανέφερε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 
Το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συντηρούν το τοξικό κλίμα στο πολιτικό διάλογο. 

Μετά την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν θα ήταν αρνητικοί σε ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει στην ανακοίνωσή: «Πριν ακόμη προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύουν σε πηχυαίους τίτλους την τηλεμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα με σκοπό να συντηρήσουν τον τοξικό πολιτικό διάλογο, τον οποίον, εξάλλου, με συνέπεια υπηρέτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα και νομίζοντας πως έτσι ευνοούν την προσωπική πολιτική τους διάσωση».

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει ότι «αυτονόητο ότι δεν θα θυσιαστεί το δικαίωμα των πολιτών να ακούσουν όλες τις απόψεις των κομμάτων προς χάριν επιλογών τεχνητής πόλωσης, που βλάπτουν τη χώρα και την προοπτική της».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η πολιτική σταθερότητα και οι «χρυσές χορηγίες» του ΣΥΡΙΖΑ και του Πολάκη στον Μητσοτάκη

Η πολιτική σταθερότητα που υπάρχει από το 2019 στην Ελλάδα και αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον έως το 2027, είναι προϊόν της συριζαίικης διακυβέρνησης και της εγκαθίδρυσης ενός μο...

O Πολάκης ξεπέρασε τα εσκαμμένα: Προσπάθησε να μπει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν του επέτρεψαν

Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω περιφερόταν μέσα και έξω από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης μετά την απόφαση να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων προσπάθησε να...

Φόρτωση άρθρων...