Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Πολάκης: Kριτική κατά του Μπελέρη με... συνταγή για χταπόδια

Κριτική κατά της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις Ευρωεκλογές άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Ο πρώην υπουργός ανάρτησε δημοσιεύματα για το παρελθόν του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.

Ανάμεσα στα δημοσιεύματα για τον Φρέντι Μπελέρη ανέβασε και μια φωτογραφία με συνταγή για… χταπόδια. Ωστόσο, η συνταγή για τα χταπόδια κατέβηκε.

Γεωργιάδης: Υιοθετεί όλες της κατηγορίες των Αλβανών του Ράμα εναντίον του

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε δική του ανάρτηση επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη επικρίνοντάς τον επειδή -όπως λέει- υιοθετεί όλες τις κατηγορίες των Αλβανών του Ράμα εναντίον του Μπελέρη, διερωτάται δε αν αυτό αποτελεί επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει καυστικά τον Παύλο Πολάκη, γιατί, όπως λέει, μετά την κριτική του στον Μπελέρη ανέβασε και μια συνταγή για… χταπόδια.

«Διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά το πώς να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια… Μόνον ο Πολάκης αυτά, μόνον…», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φάμελλος: Ο ποινικός κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιούργησε πιο ευνοϊκό περιβάλλον για τη δίκη για το Μάτι

Για την απόφαση της Δικαιοσύνης για την τραγωδία στο Μάτι και τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. «Σε μια ...

Σπίρτζης για Μάτι: Είμαι εξοργισμένος για τη δικαστική απόφαση - Ο Τόσκας έχει πολιτική ευθύνη

Για την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, το οποίο καταδίκασε μόλις 6 από τους 21 κατηγορούμενους στην υπόθεση της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι, μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζ...

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά πρέπει να πληρώσουν βαρύτατο τίμημα στην κάλπη για το Μάτι

"Εγώ δε σε βάζω ούτε να μπλέξεις ούτε τίποτα. Πέντε πραγματάκια γράψε από την εμπειρία σου. Εάν είναι ελλιπή στοιχεία στα αρχ... σου. Τι θα σου πει ο Εισαγγελέας; Τίποτα. Αυτά είχα...

Φόρτωση άρθρων...