Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Ραγκούσης: Το παγόβουνο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εκεί και περιμένει, αλίμονο αν πάνε πιο χαμηλά τα ποσοστά μας

Παρασκήνιο

«Το παγόβουνο είναι εκεί και περιμένει το θέμα είναι να το αποφύγουμε», τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς στον ΣΚΑΪ αν έτσι παρομοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με «Τιτανικό» ο Γιάννης Ραγκούσης δεν το αρνήθηκε λέγοντας «εάν δεν αποφύγει τη σύγκρουση με το παγόβουνο, όποιο καράβι συγκρούεται αποκαλείται Τιτανικός».

«Πιστεύω ότι έχουμε τα περιθώρια να την αποφύγουμε γιατί το βλέπουμε το παγόβουνο. Δεν είναι νομοτελειακό να το πετύχουμε όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις», πρόσθεσε ο πρώην βουλευτής.

«Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και να σταματήσουμε τον εμφύλιο που συνεχίζει να μας απασχολεί, να κοιτάξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας και περισσότερο την κυβέρνηση. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα των προβλημάτων στη συνοχή που δείχνουμε», ανέφερε ο πρώην υπουργός.

«Τα δημοσκοπικά ποσοστά είναι από μόνα τους τόσο χαμηλά. Αλίμονο αν πάνε και πιο χαμηλά και δεν σταματήσουμε την πτώση» πρόσθεσε με νόημα ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά τη ρητορική του Στέφανου Κασσελάκη για τη διακυβέρνηση Τσίπρα είπε ότι «δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχει πρόθεση να αποδομήσει την διακυβέρνηση Τσίπρα», υποστήριξε ότι «ο ρόλος της ισχυρής αντιπολίτευσης ανήκει σε ένα κόμμα» και τάχθηκε υπέρ του «ναι» στις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού «για συμβολικούς λόγους διότι έτσι θα αφαιρέσουμε ένα όπλο από τη φαρέτρα της Νέας Δημοκρατίας χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υποστέλουμε τη σημαία της κριτικής».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...