Τρίτη
14 Μαΐου 2024

«Τα άκουσε» ο Κασσελάκης από διαδηλώτρια: «H Αριστερά είναι αυτή που πρόδωσε τον λαό» (Video)

έντονα παράπονα μιας διαδηλώτριας δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέβηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να συμμετάσχει στην πορεία των αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο. 

Μιλώντας με τον κόσμο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τα έντονα παράπονα μιας διαδηλώτριας. Μόλις η γυναίκα που συμμετείχε στην πορεία είδε τον Στέφανο Κασσελάκη, του απευθύνθηκε σε έντονο ύφος λέγοντας ότι «η Αριστερά είναι αυτή που πρόδωσε τον λαό», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραδέχεται πως «ήταν πολύ δύσκολη η στάση της Αριστεράς». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης επικαλέστηκε ένα σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα πριν από τις Εθνικές Εκλογές του 2023 που έλεγε «πρώτη ευκαιρία» για πρώτη φορά Αριστερά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ανάρτηση στο Χ, δημοσιεύοντας, μάλιστα, και το βίντεο με τον σχετικό διάλογο που είχε με τη διαδηλώτρια.

«Το χρήσιμο για μένα δεν είναι να μιλάω με αυτούς που με επαινούν. Θέλω την καθημερινή επαφή με τον κόσμο που νιώθει από εμάς δυσαρεστημένος ή και προδομένος. Να τους εξηγήσω τις τότε συνθήκες. Να τους μιλήσω για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν;»

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε από πολλά μπλοκ (δικηγόρων, ΓΣΕΒΕΕ, ταξί κ.ά.), συνομιλώντας με διαδηλωτές για τα προβλήματά τους, ενώ έφτασε με την πορεία διαμαρτυρίας μέχρι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στο Χ: «Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν; Απροειδοποίητα. Αδιαμεσολάβητα. Δώστε μας την ευκαιρία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί ο Ράμα φώναξε «Ζήτω η Ελλάς» και γιατί οι εθνικιστές Σκοπιανοί που κέρδισαν τις Εκλογές θα προσγειωθούν ανώμαλα...

Η έλευση του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα για να μιλήσει σε ομοεθνείς του, ακριβώς ένα χρόνο μετά τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, αποτελεί μια πολύ θετική... πρόκληση! ...

Νέα «καρφιά» Πολάκη κατά Τσίπρα και Ξανθού: Σας απάντησαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές

Στο στόχαστρο του βάζει για άλλη μια φορά τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο θέμα των εμβολίων,...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και τα ρέστα – Η Κεχαγιά απειλεί πως θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια

«Γιατί πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνησή του (σ.σ. του κ. Μητσοτάκη) δεν έφερε προς κύρωση στη Βουλή τα τρία Πρωτόκολλα, τα τρία μνημόνια συνεργασίας, ούτ...

Φόρτωση άρθρων...