Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Έκτακτο διάγγελμα Μπάιντεν: Η υποστήριξη της κυβέρνησής μου στο Ισραήλ είναι ακλόνητη και αμετακίνητη

Πλανήτης

«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το Ισραήλ» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε έκτακτο διάγγελμά του για την πολυμέτωπη επίθεση που δέχτηκε το Ισραήλ από τη Χαμάς.

«Θα διασφαλίσουμε ότι θα έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται οι πολίτες τους και ότι θα μπορούν να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι «χιλιάδες ρουκέτες» έχουν πέσει στις ισραηλινές πόλεις και η Χαμάς έχει σκοτώσει αθώους ανθρώπους. «Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τον λαό του, τελεία και παύλα», τόνισε.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για τρομοκρατικές επιθέσεις και η υποστήριξη της κυβέρνησής μου για την ασφάλεια του Ισραήλ είναι ακλόνητη και αμετακίνητη», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στην Αλάσκα: Ορειβάτες έπεσαν από ύψος 300 μέτρων – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Ντενάλι στην Αλάσκα, καθώς ένας ορειβάτης έχασε τη ζωή του κι ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ύψος περίπου 305 μέ...

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Φόρτωση άρθρων...