Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Φρέντι Μπελέρης: Δεν περίμενα μια δίκη-παρωδία, ενορχηστρωτής ήταν ο Ράμα

Η υπόθεση σε βάρος μου είχε ενορχηστρωτή τον Έντι Ράμα, δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος χθες καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ μέσα από τη φυλακή και περιμένοντας το σκεπτικό της απόφασης σε βάρος του, ο Φρέντι Μπελέρης είπε ακόμη ότι η δίκη ήταν παρωδία, σε βαθμό που ούτε και ο ίδιος δεν περίμενε.

Όπως ανέφερε ο ομογενής δήμαρχος, «δεν περίμενα ότι η δίκη θα είναι τόσο παρωδία, χωρίς κανένα στοιχείο και δεν περίμενα ότι οι δικαστές στο τέλος δεν έβαλαν καν τη λογική να ξεφύγουν από λειτουργήματός και να είναι το μακρύ χέρι της εξουσίας» λέει.

Ο Φρέντι Μπελέρης χαρακτήρισε τον Έντι Ράμα «ενορχηστρωτή» της υπόθεσης σε βάρος του και επισήμανε ότι «ο Αλβανός πρωθυπουργός και με τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας από την αρχή αυτής της υπόθεσης έδειξε την στάση του. Εγώ πιστεύω αυτό, είναι άδικο για την Αλβανία.

«Η Ελλάδα πίεσε όσο μπορούσε, ο κύριος Ράμα είναι κύριος της χώρας του και ελέγχει την Δικαιοσύνη, ελέγχει όλους τους θεσμούς. στην Αλβανία υπάρχει μία υβριδική δημοκρατία», πρόσθεσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Βαριές απώλειες για το κυβερνών κόμμα του Ρίσι Σούνακ στις τοπικές εκλογές

Βαριές απώλειες για το Συντηρητικό κόμμα του Ρίσι Σούνακ δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών στην Μεγάλη Βρετανία, σηματοδοτώντας πιθανότατα την επώδυνη ήττα της σημ...

Φονική κακοκαιρία στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 60 αγνοούμενοι (βίντεο)

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι εξήντα συνεχίζουν να αγνοούνται εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...