Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

ΗΠΑ: Έμεινε χήρα δέκα λεπτά μετά τον γάμο της

Πλανήτης

Τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ένας άνδρας πέθανε δέκα λεπτά μετά τον γάμο του στην Άιοβα. Ο γάμος της Τζόνι Μέι Ντέιβς με τον εκλεκτό της καρδιάς της Τοράζ Ντέιβς δεν κράτησε παρά λίγη ώρα, σύμφωνα με την «New York Post». 

Ο άνδρας πέθανε ξαφνικά από θρόμβο στο αίμα. «Ο Τοράζ είχε ένα ιατρικό πρόβλημα από το οποίο δεν κατάφερε να επιβιώσει», ανέφερε η καλεσμένη στον γάμο Τζούελ Ρόμπερσον.

«Η καρδιά του σταμάτησε για πρώτη φορά στις 16:35, μόλις μία ώρα μετά την έναρξη της τελετής. Μέσα σε ένα λεπτό, έγινε μέσα σε ένα λεπτό», ανέφερε η καλεσμένη.

Οι φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον γάμο τους και ανυπομονούσαν για την τελετή.

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα στην ζωή του Τοράζ. Μπορούσα απλά να δω το χαμόγελο στο πρόσωπο του και πόσο ευτυχισμένος ήταν», είπε η καλεσμένη στον γάμο, Μόνικα Μίλερ.

Ο Τοράζ Ντέιβς ήταν μόλις 48 ετών. Αυτή δεν ήταν η πρώτη τραγωδία στην ζωή της νύφης, η οποία πριν λίγο καιρό είδε και τον πατέρα της να «φεύγει» από την ζωή.

ΗΠΑ: Έμεινε χήρα δέκα λεπτά μετά τον γάμο της

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ κατά FBI: «Συνωμοσιολογικές μπούρδες για διανοητικά καθυστερημένους» ότι με χτύπησε θραύσμα και όχι σφαίρα

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι κάτι άλλο εκτός από μια σφαίρα προκάλεσε τον τραυματισμό στο αυτί του Ντόναλντ Τραμπ στην απόπειρα δολοφονίας της 13ης Ιουλίου κατά του Ρεπουμπλικανού υ...

Η εισαγγελία του Παρισιού αναλαμβάνει την έρευνα για το σαμποτάζ που προκάλεσε χάος στον σιδηρόδρομο

Έρευνας για το σύνολο των ζημιών που προκλήθηκαν εσκεμμένα σε εγκαταστάσεις της SNCF, της γαλλικής εταιρείας σιδηροδρόμων, ανακοίνωσε η εισαγγελέας του Παρισιού, Λορ Μπεκιό. Η Εθνι...

Όλα τα βλέμματα στο Παρίσι: 100 ηγέτες δίνουν το «παρών», απόψε το δείπνο με οικοδεσπότη τον Μακρόν στο Λούβρο

Τα βλέμματα της υφηλίου στρέφονται στο Παρίσι όπου οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκινούν επισήμως αύριο, με μια υπέρλαμπρη Τελετή Έναρξης. Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 20...

Φόρτωση άρθρων...