Κυριακή
28 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Έμεινε χήρα δέκα λεπτά μετά τον γάμο της

Πλανήτης

Τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ένας άνδρας πέθανε δέκα λεπτά μετά τον γάμο του στην Άιοβα. Ο γάμος της Τζόνι Μέι Ντέιβς με τον εκλεκτό της καρδιάς της Τοράζ Ντέιβς δεν κράτησε παρά λίγη ώρα, σύμφωνα με την «New York Post». 

Ο άνδρας πέθανε ξαφνικά από θρόμβο στο αίμα. «Ο Τοράζ είχε ένα ιατρικό πρόβλημα από το οποίο δεν κατάφερε να επιβιώσει», ανέφερε η καλεσμένη στον γάμο Τζούελ Ρόμπερσον.

«Η καρδιά του σταμάτησε για πρώτη φορά στις 16:35, μόλις μία ώρα μετά την έναρξη της τελετής. Μέσα σε ένα λεπτό, έγινε μέσα σε ένα λεπτό», ανέφερε η καλεσμένη.

Οι φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον γάμο τους και ανυπομονούσαν για την τελετή.

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα στην ζωή του Τοράζ. Μπορούσα απλά να δω το χαμόγελο στο πρόσωπο του και πόσο ευτυχισμένος ήταν», είπε η καλεσμένη στον γάμο, Μόνικα Μίλερ.

Ο Τοράζ Ντέιβς ήταν μόλις 48 ετών. Αυτή δεν ήταν η πρώτη τραγωδία στην ζωή της νύφης, η οποία πριν λίγο καιρό είδε και τον πατέρα της να «φεύγει» από την ζωή.

ΗΠΑ: Έμεινε χήρα δέκα λεπτά μετά τον γάμο της

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Φόρτωση άρθρων...