Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντένβερ με εννιά τραυματίες (Video)

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το πρωτάθλημα του NBA που κατέκτησαν οι Ντένβερ Νάγκετς.

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στο κέντρο του Ντένβερ στις ΗΠΑ. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν την ώρα που πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει το πρώτο πρωτάθλημα των Νάγκετς στο ΝΒΑ.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού στον οποίο συμμετείχαν πολλά άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία λίγες ώρες αφότου οι Νάγκετς νίκησαν τους Μαϊάμι Χιτ και έκαναν το 4-1 στους τελικούς του NBA.

Από τους εννέα ανθρώπους που πυροβολήθηκαν, τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση και οι υπόλοιποι πιστεύεται ότι έχουν τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, ανέφερε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό κράτηση έναν ύποπτο που επίσης είχε πυροβοληθεί, ανέφερε η αστυνομία.

Δεν είναι σαφές αν οι πυροβολισμοί συνδέονται με τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα των Νάγκετς.

Το περιστατικό συγκαταλέγεται μεταξύ των τουλάχιστον 290 μαζικών πυροβολισμών στις Ηνωμένων Πολιτειών φέτος, κατά τους οποίους χτυπήθηκαν τέσσερις ή περισσότεροι άνθρωποι, εξαιρουμένου του δράστη, σύμφωνα με το αρχείο «Gun Violence Archive».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί (βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει ...

Φόρτωση άρθρων...