Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νότιγχαμ: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες σε διαφορετικά σημεία της πόλης - Συνελήφθη ένας άνδρας

Πλανήτης

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) στο Νότιγχαμ. Σύμφωνα με το BBC, υπάρχουν τρεις νεκροί στο κέντρο της πόλης, ενώ έχει συλληφθεί ένας 31χρονος άνδρας.

Όπως αναφέρει το BBC η αστυνομία κλήθηκε αρχικά στην οδό Ilkeston λίγο μετά τις 04:00, όπου δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στο δρόμο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε άλλο περιστατικό στην Milton Street, όπου ένα βανάκι είχε προσπαθήσει να περάσει πάνω από τρία άτομα. Τα άτομα αυτά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Επίσης, ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στην Magdala Road. Η αστυνομία του Νότιγχαμ θεωρεί ότι τα τρία περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Νωρίτερα, η Αστυνομία απέκλεισε το κέντρο της πόλης εξαιτίας ενός «σοβαρού περιστατικού», όπως ανέφερε.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική παρουσία με δεκάδες περιπολικά, καθώς επίσης ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και άντρες της αστυνομικής μονάδας που συντονίζει επεμβάσεις πολλαπλών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...