Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ισραήλ: Νέο σοκαριστικό βίντεο από τις φρικαλεότητες της Χαμάς στο φεστιβάλ μουσικής

Πλανήτης

Νέο σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τις φρικαλεότητες της Χαμάς. Άνδρες της τρομοκρατικής οργάνωσης ανοίγουν πυρ κατά των νέων ανθρώπων στο Ισραήλ.

Δείχνει τη στιγμή που οι ισλαμιστές της Χαμάς έχουν μπλοκάρει δρόμο και πυροβολούν κατά ριπάς τους νεαρούς ανθρώπους στο φεστιβάλ μουσικής στη Λωρίδα της Γάζας το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος με το Ισραήλ.

Το νέο βίντεο-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη «Jerusalem Post» και είναι από το κιμπούτς Ρεΐμ, όπου οι ισλαμιστές της Χαμάς έχουν κλείσει έναν δρόμο, έχουν ανέβει στα αυτοκίνητα και πυροβολούν όποιον βρίσκουν μπροστά τους, την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος με το Ισραήλ.

Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ σε μια στιγμή φαίνεται ένας από τους ισλαμιστές να έχει ανέβει σε ένα αυτοκίνητο και να πυροβολεί κατά ριπάς τους νεαρούς που τρέχουν να ξεφύγουν από τα πυρά της Χαμάς.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σλοβακία: «Μοναχικός λύκος» ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ρόμπερτ Φίτσο

«Μοναχικό λύκο» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών της Σλοβακίας τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του Πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο. Ο Μάτους Σούτα Έστοκ ανέφερε ότι ο δ...

Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία - Δασμοί 100% στις εισαγωγές «όσο κυβερνά ο Ερντογάν»

Την ακύρωση της συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου του Ισραήλ με την Τουρκία προανήγγειλε ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών, Μπεζαλέλ Σμότριτς. Η απόφαση έρχεται σε απάντηση για την α...

Φόρτωση άρθρων...