Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Καρέ-καρέ η στιγμή που αγωνιστικό αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες - Πώς σώθηκαν οδηγός και συνοδηγός

Η βόλτα μετατράπηκε σε κόλαση μέσα σε δευτερόλεπτα

Πλανήτης

Στιγμές τρόμου έζησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν αυτό τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Το εφιαλτικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, στην οποία οι πιο τυχεροί θα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη θέση του συνοδηγού ενός drift car – ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Kevin Darwish, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού James Deane.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθησαν όπως θα περίμενε κανείς, καθώς εξαιτίας κάποιας μηχανικής βλάβης -πιθανότατα διαρροής καυσίμου- το αυτοκίνητο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Κάμερες που ήταν τοποθετημένες στο εσωτερικό του αγωνιστικού αυτοκινήτου κατέγραψαν τη στιγμή που εκδηλώθηκαν οι φλόγες που έκαναν το αγωνιστικό αυτοκίνητο παρανάλωμα του πυρός.

Πώς σώθηκαν την τελευταία στιγμή οδηγός κα συνοδηγός

Οι επιβαίνοντες σώθηκαν από καθαρή τύχη, αφού παρά τον ελάχιστο χρόνο αντίδρασης που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να λύσουν τις ζώνες και να απεγκλωβιστούν σώοι, πριν οι φλόγες επεκταθούν στο εσωτερικό του και ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Αξίζει να σημειωεθεί ότι ο οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου έσπευσε να ενεργοποιήσει το σύστημα πυρόσβεσης, ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν ήταν αρκετή, ώστε να αποτρέπει την ταχύτατη εξάπλωση της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί (βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει ...

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δε θα δεχθώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε σήμερα στην Ιερουσαλήμ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισε ότι ...

Φόρτωση άρθρων...