Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κρεμλίνο: Δεν ξέρουμε αν η απόρριψη της εκεχειρίας εκφράζει τον Ζελένσκι

Αμφισβήτησε το Κρεμλίνο το κατά πόσο τα λεγόμενα του Μιχάιλο Ποντόλιακ για την εκεχειρία αντανακλούν την άποψη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Είναι δύσκολο για εμάς να κρίνουμε εάν η γνώμη του Ποντόλιακ αντικατοπτρίζει την άποψη του προέδρου της Ουκρανίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το Interfax.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν έχει σχολιάσει ακόμη την προτεινόμενη εκεχειρία κατά τη διάρκεια των Ορθόδοξων Χριστουγέννων. Ο σύμβουλος του, Μιχαΐλο Ποντόλιακ, απέρριψε την πρόταση ως «υποκρισία», λέγοντας ότι μια τέτοια συμφωνία θα ήταν δυνατή μόνο εάν η Ρωσία εγκαταλείψει όλα τα εδάφη που κατείχε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...