Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μολδαβία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο Κισινάου

Νεκροί είναι ένας πολίτης και ένας φρουρός του αεροδρομίου. Συνελήφθη ο δράστης. Επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Κισινάου στη Μολδαβία.  

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ σήμερα μέσα στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti. Ο δράστης είναι άνδρας που του απαγορεύτηκε η είσοδος στη Μολδαβία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από τους πυροβολισμούς έχασαν τη ζωή τους ένας πολίτης και ένας φρουρός του αεροδρομίου.

Ο δράστης αρχικά φέρεται να «ταμπουρώθηκε» σε χώρο του αεροδρομίου και λίγο αργότερα συνελήφθη, σύμφωνα με το Ria Novosti.

Όπως τόνισε σε ανάρτηση στο Facebook το υπουργείο Εσωτερικών της Μολδαβίας «Αυτή τη στιγμή ο κίνδυνος έχει εξαλειφθεί. O δράστης τραυματίστηκε και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη. Επιβεβαιώνουμε δύο θύματα. Η εμπορική δραστηριότητα και τα δρομολόγια των πτήσεων συνεχίζουν να διαταράσσονται αυτή τη στιγμή».

Η εισαγγελία της Μολδαβίας άνοιξε ποινική έρευνα για την επίθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΟΗΕ: Με «θετικό πνεύμα» βλέπει η Χαμάς την πρόταση για κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ

Επτά μήνες από την έναρξη του καταστροφικού πολέμου στη Μέση Ανατολή, η Χαμάς συνεχίζει να μελετά, με «θετικό πνεύμα», την πρόσφατη πρόταση κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ στη Λω...

Φόρτωση άρθρων...