Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τουρκία: «Παραιτήσου σαν τον Τσίπρα» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ στον Κιλιτσντάρογλου

Να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος του, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, καλούν τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα «παίζει» στα τουρκικά ΜΜΕ, και ορισμένα συστήνουν στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να κάνει το ίδιο μετά την ήττα του από τον Τούρκο Πρόεδρο, παρ’ ότι τον στήριζε σχεδόν όλη η αντιπολίτευση.

O δημοσιογράφος του TGRT HABER ανέφερε: «Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν και πρωθυπουργός της Ελλάδας. Πρωθυπουργός! Μετά ήταν ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και στις τελευταίες εκλογές αφού πήρε ένα κακό αποτέλεσμα και κέρδισε λίγους βουλευτές παραιτήθηκε και έβαλε στην άκρη το καπέλο του κι έφυγε. Δεν έκανε όπως ο Κιλιτσντάρογλου ο οποίος είπε πως ‘σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές πήρα περισσότερες από 10 μονάδες’ και το θεωρεί επιτυχία! Ο Τσίπρας είχε κερδίσει και Εκλογές και ήταν πρωθυπουργός!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Deutsche Welle: Ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου ετοιμάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Η ισραηλινή κυβέρνηση βλέπει με ανησυχία προς τη Χάγη. Εκεί είναι η έδρα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ), το οποίο, όπως λέγεται, ετοιμάζει μέσα στην εβδομάδα διεθνές ένταλ...

Φόρτωση άρθρων...