Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μπάιντεν: Ζήτησε την απελευθέρωση του Αμερικανού δημοσιογράφου που συνελήφθη στην Μόσχα

Την απελευθέρωση του Αμερικανού δημοσιογράφου της Wall Street Journal που συνελήφθη στη Μόσχα ζήτησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος απαίτησε σήμερα από τη Μόσχα να «αφήσει να φύγει» ο Ιβάν Γκερσκόβιτς, o οποίος  συνελήφθη στη Ρωσία ως ύποπτος για «κατασκοπεία».

«Αφήστε τον να φύγει», είπε απευθυνόμενος στη ρωσική κυβέρνηση, απέναντι στους δημοσιογράφους που ζητούσαν την αντίδρασή του ενώ ο Δημοκρατικός Πρόεδρος ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο για τον νότο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Τζο Μπάιντεν αρνήθηκε εξάλλου να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την άσκηση ποινικών διώξεων χθες Πέμπτη εναντίον του προκατόχου του, και πιθανού αντιπάλου του στις Προεδρικές Εκλογές του 2024, του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χάος στα βρετανικά αεροδρόμια: Μεγάλες καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων λόγω τεχνικού προβλήματος

Χάος επικρατεί στα αεροδρόμια της Βρετανίας, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω τεχνικού προβλήματος. Αναστάτωση έχει προκληθεί στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, κα...

Ισπανία: Ποια είναι η Μπεγκόνια Γκόμεθ που ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς και βάζει σε σκέψεις παραίτησης τον Σάντσεθ

Δικαστήριο της Μαδρίτης ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/4) ότι άνοιξε προκαταρκτική έρευνα κατά της συζύγου του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, ως ύποπτη για «άσκηση επιρροής και δ...

Φόρτωση άρθρων...