Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Νότια Αφρική: 38χρονος καταδικάστηκε για περισσότερους από 90 βιασμούς

Για περισσότερους από 90 βιασμούς, ορισμένοι από τους οποίους αφορούσαν παιδιά καταδίκασε την Τρίτη έναν άνδρα δικαστήριο της Νότιας Αφρικής.

Δικαστήριο στο Παλμ Ριτζ, κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, καταδίκασε τον 38χρονο Νκοσινάτι Πακάτι γιατί επί εννέα χρόνια, μεταξύ 2012 και 2021, στόχευε μαθήτριες και ανάγκαζε παιδιά να τον παρακολουθούν να διαπράττει βιασμούς.

«Εξαπέλυε επιθέσεις στα θύματά του καθώς εκείνα πήγαιναν ή επέστρεφαν από το σχολείο ή την εργασία τους, το πρωί ή το βράδυ (…) Επιτίθετο σε κάποιες μεταξύ αυτών μέσα στα σπίτια τους», τόνισε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας (NPA), Λούμκα Μαχαντζάνα.

«Προσποιείτο τον ηλεκτρολόγο που ερχόταν για να φτιάξει έναν θερμοσίφωνα ή άλλες οικιακές συσκευές και τις βίαζε (…) Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν βίαζε πολλά άτομα ταυτόχρονα, ανάγκαζε το άλλο άτομο να παρακολουθεί», πρόσθεσε η Μαχαντζάνα.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, η πλειοψηφία των θυμάτων του ήταν μαθήτριες σχολείου, η μικρότερη ηλικίας 9 ετών και η μεγαλύτερη 44 ετών, 

Ο Νκοσινάτι Πακάτι διέπραξε τα εγκλήματά του μέσα ή γύρω από το Εκουρχουλένι, ανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ, μεταξύ 2012 και 2021.
Ο 38χρονος συνελήφθη πέρσι τον Μάρτιο, αφού προσπάθησε να επιστρέψει στο σπίτι ενός από τα θύματά του, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Η αστυνομία τον πυροβόλησε στο πόδι, το οποίο έκτοτε ακρωτηριάστηκε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ταϊβάν

Σεισμός μεγέθους 6,1 Ρίχτερ έγινε σήμερα (ξημερώματα Σαββάτου, τοπική ώρα) στην επαρχία Χουαλιέν της ανατολικής Ταϊβάν, ανακοίνωσε η τοπική μετεωρολογική υπηρεσία. Μέχρι τώρα δε...

Φόρτωση άρθρων...