Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στο Λονδίνο: Οδηγός σε μηχανάκι τραυμάτισε τρεις ανθρώπους κατά τη διάρκεια καταδίωξης (Videos&Photos)

Πλανήτης

Περιστατικό με πυροβολισμούς καταγράφηκε στο νότιο Λονδίνο, στην περιοχή Κλάπχαμ. Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά το επεισόδιο. Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο, τη στιγμή της καταδίωξης από τις Αρχές, σύμφωνα με τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου. 

Οι πυροβολισμοί διαπέρασαν το παράθυρο γνωστής παμπ, και από αυτούς φέρεται να τραυματίστηκαν δύο γυναίκες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τις είδαν να κείτονται με αίματα στο έδαφος του κέντρου.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε ήταν πολύ δυνατός, ενώ από τα θραύσματα ενδέχεται να έχουν τραυματιστεί κι άλλοι. 

Ο τρίτος επιβεβαιωμένος τραυματίας έχει τραυματιστεί από το ίδιο το μοτοποδήλατο. 

Οι πληγέντες της επίθεσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με την ακριβή κατάστασή τους να μην είναι ακόμη γνωστή. Όμως, Ορισμένα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, πριν από τις 5 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας), υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον Independent ότι βρέθηκε και όπλο στο σημείο.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, έχουν σπεύσει περιπολικά και ασθενοφόρα, όμως ο δράστης δεν έχει ακόμη συλληφθεί. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η Αστυνομία αναζητά έναν ή περισσότερους δράστες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Τραγωδία στην Αλάσκα: Ορειβάτες έπεσαν από ύψος 300 μέτρων – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Ντενάλι στην Αλάσκα, καθώς ένας ορειβάτης έχασε τη ζωή του κι ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ύψος περίπου 305 μέ...

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Φόρτωση άρθρων...