Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Qatargate: Παραμένει στη φυλακή ο Ταλαμάνκα - Στις 17 Ιανουαρίου η απόφαση για τον Παντσέρι

Στο Εφετείο των Βρυξελλών παρουσιάστηκαν σήμερα ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και ο Νίκολο Φίγκα Ταλαμάνκα για την υπόθεση του Qatargate, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας.

«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία για φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ο N.Φ-T. και ο Π.Π εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον του εφετείου Βρυξελλών», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας των Βρυξελλών.

«Η χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού που επιβλήθηκε στον Ν.Φ-Τ από το συμβούλιο τροποποιήθηκε σε απλή παράταση της προφυλάκισης», προστίθεται, ενώ όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση «μετά από αίτημα του Π.Π., η εκδίκαση της υπόθεσής του αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου 2023».

Το προδικαστικό συμβούλιο είχε αποφασίσει αρχικά τη χρήση ηλεκτρικού βραχιολιού για τον Ταλαμάνκα. Ωστόσο, ο εισαγγελέας είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

«Για το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα δοθούν (στη δημοσιότητα) περισσότερες πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέσω δελτίων Τύπου», καταλήγει η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία των Βρυξελλών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες

Οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Βαλτιμόρης ανασύρθηκαν χθες Τετάρτη, ανακοίνωσαν οι αρχές, την επομένη της τραγικής ...

Politico: Συναγερμός στην Europol – Εξαφανίστηκαν φάκελοι με απόρρητα στοιχεία υψηλόβαθμων αξιωματούχων

Συναγερμός έχει σημάνει στη Europol έπειτα από την αποκάλυψη της απώλειας απόρρητων φακέλων, με προσωπικά δεδομένα κορυφαίων στελεχών της υπηρεσίας, από την έδρα της στη Χάγη στην ...

Φόρτωση άρθρων...