Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

Τρία ζώδια θα βιώσουν πολύ έντονα την πανσέληνο Οκτωβρίου

Πλανήτης

Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες της εποχής του Ζυγού, οι οποίες συμπίπτουν με μία πανσέληνο. Αν αντιλαμβάνεστε μία ένταση ή vibes λιγάκι… επιθετικά, τότε κατηγορήστε το φεγγάρι και την τελική του φάση. Η Πανσέληνος στις 20 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και με πολλές δύσκολες όψεις των πλανητών. Ανησυχία και ένταση τη χαρακτηρίζουν, με τα παρακάτω ζώδια να βιώνουν σε μεγαλύτερο βαθμό την επιρροή της.

Κριός

Αγκαλιάστε τον εαυτό σας, Κριοί, καθώς δέχεστε πολλά αρνητικά vibes από την πανσέληνο. Περισσότερο επηρεάζονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να δώσετε τέλος σε κάποια ή να κάνετε το επόμενο βήμα σε μία άλλη. Δώστε μεγαλύτερο βάρος στον εσωτερικό σας κόσμο και τις βαθύτερες σκέψεις σας. Λίγη ώρα στο σπίτι για περισυλλογή, ίσως βοηθήσει.

Ζυγός

Συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Κριό που βρίσκεται απέναντί σας και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε φόβους και άγχη. Εστιάστε σε εσάς, στις δικές σας ανάγκες και εξετάστε αν θα κάνετε συμβιβασμούς για την ηρεμία των γύρω σας και κατά πόσο αυτό αξίζει.

Αιγόκερως

Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο επίκεντρο. Μπορεί να εστιάζετε στη δουλειά, αλλά αυτή η περίοδος έχει να κάνει με τα οικογενειακά. Δεν είναι κακό να αφιερώνετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ενώ η ασφάλεια θα είναι το ζητούμενο τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευχάριστα νέα: Πειραματικό χάπι εξαφανίζει τον καρκίνο σε ασθενείς με λευχαιμία

Οι ασθενείς που πάσχουν από λευχαιμία στο τελικό στάδιο και δεν ανταποκρίνονται στις θεραπείες έχουν τώρα μια νέα ευκαιρία να θεραπευτούν χάρη σε ένα πειραματικό χάπι που ονομάζετα...

Φόρτωση άρθρων...