Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Βρετανία: Θαυμασμός του Ρίσι Σούνακ για την πρωτοβουλία Μαρινάκη - Θα διαρκέσει τρία χρόνια και θα αφορά την Υγεία και τον Αθλητισμό (Video&Photos)

Συνάντηση ώστε να αποκαλυφθεί μια σημαντική πρωτοβουλία της Νότιγχαμ Φόρεστ σε όλη την κομητεία είχε στο «Σίτι Γκράουντ» ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ.

Μια μεγάλη μέρα έζησε το Νότιγχαμ της Αγγλίας χάρη και πάλι στον ιδιοκτήτη της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Την περιφέρεια του Νότιγχαμσαϊρ επισκέφθηκε ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, που εξήρε την πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου για την υγεία και τον αθλητισμό σε όλη την κομητεία.

Όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης καλωσόρισε σήμερα τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ στο «City Ground» για τα αποκαλυπτήρια μιας νέας κοινοτικής πρωτοβουλίας για την υγεία σε όλη την κομητεία.

Η Φόρεστ, σε συνεργασία με την E.ON, ανακοίνωσε την πρωτοποριακή πρωτοβουλία «A New Vision For Sport» σε προσκεκλημένους, όπως ο Ben Bradley MP, ο Sir John Peace, πρόεδρος της Midlands Engine και της Victoria Pickering, Lord Lieutenant του Nότιγχαμσαϊρ. Στο έργο περιλαμβάνεται μια δέσμευση για τη διασφάλιση ότι σε κάθε ενήλικα και σε κάθε παιδί στο Nottinghamshire θα παρέχεται ο χρόνος και ο χώρος αναψυχής για να ασκηθούν για την υγεία και την ευημερία τους.

Ο Πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ απευθύνθηκε στους προσκεκλημένους για να μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας για την υγεία και την ευημερία και επαίνεσε τις προσπάθειες της Nottingham Forest και της ευρύτερης επιχειρηματικής και αθλητικής κοινότητας που πρωτοστατούν στη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας στην περιοχή.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τον Πρωθυπουργό στον αγωνιστικό χώρο του «City Ground» για να απολαύσουν μερικές πάσες με τους παίκτες της πρώτης ομάδας της Φόρεστ και τους μαθητές του 4ου έτους από το Δημοτικό Σχολείο Carnarvon στο Bingham. Στη συνάντηση συμμετείχαν τόσο ο Μιλτιάδης Μαρινάκης όσο και ο Σωκράτης Κομινάκης.

Το A New Vision For Sport, που υποστηρίζεται με πρώιμη χρηματοδότηση από τους συνεργάτες του Club, E.ON, έχει ως στόχο να μεταμορφώσει την υγεία και την ευημερία των κατοίκων του Nottinghamshire και να μεταμορφώσει το αθλητικό τοπίο σε όλη την κομητεία, ενώνοντας τους διαφορετικούς αθλητικούς συλλόγους της περιοχής κάτω από ένα μοναδικό όραμα.

Θαυμασμός του Ρίσι Σούνακ για την πρωτοβουλία Μαρινάκη

Η πρωτοβουλία υπερασπίζεται τη συνεργασία μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε όλο το Nottinghamshire, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών και ημιεπαγγελματικών αθλητικών συλλόγων, των τοπικών συμβουλίων, των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των εμπορικών φορέων.
Αναγνωρίζει τον κεντρικό ρόλο των αθλητικών συλλόγων στην προώθηση μεγαλύτερης ισότητας, διαφορετικότητας και ένταξης και προώθησης των πλεονεκτημάτων ενός ενεργού τρόπου ζωής για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας στην περιοχή.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ είπε: «Νομίζω ότι η πρωτοβουλία της Nottingham Forest και της E.ON να κάνουν όλους στο Nottinghamshire, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, να συμμετέχουν σε αθλήματα για μία ώρα την εβδομάδα είναι μια φανταστική εκστρατεία και είναι ένα πραγματικό παράδειγμα του καλού, που ένας σύλλογος πραγματικά υποστηριζόμενος από την κοινότητά του, μπορεί να κάνει. Το Nottinghamshire θα είναι ένα πιο χαρούμενο και υγιές μέρος χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία.

Θαυμασμός του Ρίσι Σούνακ για την πρωτοβουλία Μαρινάκη

Πράγματι, το να συγκεντρώσουμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους στο Nottinghamshire για να προωθήσουμε όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα μονοπάτι στον επαγγελματικό αθλητισμό για παιδιά που έχουν το ταλέντο και την αφοσίωση είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Και κάτι που μπορεί απλώς να επιταχύνει την επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ελίτ για άλλη μια φορά. Αυτή η πρωτοβουλία έχει την απόλυτη, πλήρη υποστήριξή μου».

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε: «Αυτή η πρωτοβουλία για να διασφαλιστεί ότι κάθε παιδί και ενήλικας στην περιοχή έχει πρόσβαση σε τουλάχιστον μία ώρα άσκησης κάθε εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και θα βάλουμε όλη μας την ενέργεια και τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα είναι δυνατό.

Ό,τι χρειάζεται για να πετύχει αυτό το έργο, ό,τι επένδυση απαιτείται, προσωπικά δεσμεύομαι να το κάνω για αυτήν την περιοχή. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα έργο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον των παιδιών μας και όλων στην περιοχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του και όλους όσους θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτού του έργου».

Ο Πρόεδρος της Φόρεστ, Tom Cartledge, δήλωσε: «Η συμμετοχή του Πρωθυπουργού υπογραμμίζει τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας για την προώθηση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας στην περιοχή μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την υποστήριξή του καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι προς μια καλύτερη, υγιέστερη κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς σε όλο το Nottinghamshire».

Τι περιλαμβάνει η πρωτοβουλία Μαρινάκη

Η πρωτοβουλία που θα διαρκέσει τρία χρόνια θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς πυλώνες:

Πυλώνας 1 – Αθλητισμός για Όλους: Ενθάρρυνση όλων των ηλικιακών ομάδων να συμμετέχουν σε σωματική δραστηριότητα για τουλάχιστον μία ώρα την εβδομάδα, προωθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής στο Nottinghamshire.

Πυλώνας 2 – Ενότητα στον Αθλητισμό: Συνένωση ημιεπαγγελματικών και επαγγελματικών συλλόγων, όλων των σπορ, για να συνεργαστούν για την προώθηση του αθλητισμού, την προώθηση των φιλοδοξιών και τη δημιουργία επαγγελματικών δρόμων για νεαρά ταλέντα.

Πυλώνας 3 – Βελτίωση Υποδομών: Διεξαγωγή συνολικής ανασκόπησης των αθλητικών εγκαταστάσεων με στόχο τη διοργάνωση «αγώνων του Nottinghamshire» σε όλη την κομητεία μέχρι την τρίτη επέτειο του προγράμματος όπου οι άνθρωποι σε όλη την κομητεία θα μπορούν να γιορτάσουν την υγεία, τη φυσική κατάσταση και την ευεξία μέσω του αθλητισμού.

Θαυμασμός του Ρίσι Σούνακ για την πρωτοβουλία Μαρινάκη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...