Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Το αντίο του Πούτιν στον Μπερλουσκόνι: «Ήταν αληθινός φίλος, θαύμαζα τη σοφία του»

Φόρο τιμής στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που άφησε σήμερα σε ηλικία 86 ετών την τελευταία του πνοή, απέτισε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αποχαιρετώντας έναν «αγαπητό φίλο».

«Ο Μπερλουσκόνι ήταν για μένα ένα αγαπητό πρόσωπο κι ένας αληθινός φίλος. Θαύμαζα ειλικρινά τη σοφία του και την ικανότητά του να λαμβάνει διορατικές αποφάσεις», σχολίασε ο Πούτιν.

«Στη Ρωσία θα θυμόμαστε τον Μπερλουσκόνι ως συνεπή υποστηρικτή της ενίσχυσης των φιλικών δεσμών μεταξύ των χωρών μας», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti.

Aλλά και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν έσπευσε με ανάρτησή του στο Twitter να αποχαιρετίσει τον Μπερλουσκόνι: «Έφυγε ένας μεγάλος μαχητής. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου!», έγραψε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γερμανία: Βεβήλωσαν τον τάφο του Σόιμπλε

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε με το φως της ημέρας, σύμφωνα με την Bild, καθώς φέρεται να έγινε προσπάθεια βεβήλωσης του τάφο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Το περιστατικό απο...

Καζακστάν: Kάθειρξη 24 ετών σε πρώην υπουργό για τον βασανισμό και τον φόνο της συζύγου του

Πρώην υπουργός Οικονομικών του Καζακστάν καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε κάθειρξη 24 ετών για τη δολοφονία της συζύγου του, έπειτα από μια δίκη που προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο...

Φόρτωση άρθρων...