Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Τουρκία: Στους 14 οι νεκροί από τις πλημμύρες στις σεισμόπληκτες περιοχές (Videos)

Πλανήτης

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία από τις πλημμύρες. Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες που «χτύπησαν» τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα σε λασπωμένους χειμάρρους που έχουν παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά τους. Κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά μην έχοντας να πιαστεί από πουθενά. 

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι αγνοούνται ενώ προς το παρόν δεν έχει υπολογιστεί ο αριθμός όσων έχουν μείνει εκτός των σπιτιών τους. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για χιλιάδες πολίτες.

Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται άνθρωποι που ζούσαν στις σκηνές. Τέσσερα από τα θύματα είναι από την περιοχή Σανλιούρφα, 50 χιλιόμετρα βόρεια των συνόρων με τη Συρία, όπου σημειώθηκαν και οι περισσότερες ζημιές. Πέντε από τα θύματα είναι Σύριοι.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Τιμωρία για τον ιερέα που τέλεσε το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι – Τον υποβίβασαν σε ψάλτη

Τιμωρία για τον ιερέα που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι, από την Επισκοπή Μόσχας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η θρησκευτική αρχή της Μό...

Φόρτωση άρθρων...